• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

15.01.2018

12:03

I TADIĆ POBEGAO OD ĐILASA! Nikad mu nije oprostio puč u DS-u!

Politika

I TADIĆ POBEGAO OD ĐILASA! Nikad mu nije oprostio puč u DS-u!

Podeli vest

Kampanja za izbore za Grad Beograd, koji su planirani za 4. mart, samo što nije počela, a opozicija i dalje nema rešenje za svog kandidata, niti za međusobne razmirice

Iako se činilo da je dogovor moguć i da će kao zajednički kandidat jednog dela opozicje nastupiti Dragan Đilas, to se ipak neće dogoditi.

Naime, očigledno je da nešto ne štima i da će Đilas ostati sa ovom podrškom koju ima, jer ni predsednik SDS Boris Tadić neće da ga podrži i beži glavom bez obzira od njega.

Sukob između Tadića i Đilasa datira iz "zlatnog doba" drugovanja u Demokratskoj stranci. Kada je Đilas uspeo da udari i smeni Tadića sa mesta predsednika demokrata, njihov se sukob produbio. Tadić mu to nikada nije oprostio.  

Ali, neko vrlo moćan opet je za kratko uspeo da ujedini ovu dvojicu "demokrata" i činilo se da je Tadić oprostio Đilasu "nož u leđa". Međutim, pomirenja ipak neće biti i Tadić neće dati podrški svom bivšem nasledniku.

Tadić je bio jasan, "da bi SDS podržao nekog, prvo mora da se sprovede "normalna" procedura i "normalni" razgovori opozicije, i dodao da ne smatra da je dobro da se ljudi "sami kandiduju, pa da onda traže podršku".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija