• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

15.01.2018

16:53

VUK NEĆE U BATAJNICU - otkriva Uroš Piper, bivši saradnik lidera Narodne stranke!

Politika

VUK NEĆE U BATAJNICU - otkriva Uroš Piper, bivši saradnik lidera Narodne stranke!

Podeli vest

Nastavlja se osipanje u redovima opozicije! Novinar Uroš Piper, koji je do prošle nedelje obavljao funkciju medijskog koordinatora Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, povukao se sa svih funkcija nezadovoljan time što koalicija oko Dragana Đilasa, u kojoj je i Jeremić, vodi politiku "kruga dvojke"!

Piper je na svom Tviter profilu otkrio kako njegove doskorašnje šefove uopšte ne interesuju birači iz prigradskih beogradskih opština jer, kako kaže, neće da isprljaju cipele blatom!?

Briga njih za
običan narod...


Resnik, Kumodraž, Ledine, Batajnica... Dok se ne shvati da su to sugrađani, 'leba nema. Političar mora da oseti narod, a za to treba i isprljati cipele. Za neke je to previše
Uroš Piper, doskorašnji Jeremićev savetnik

"Resnik, Kumodraž, Ledine, Batajnica, Slanci... Dok se ne shvati da su to sugrađani, 'leba nema... I dok se ne shvati čovek koji čeka prvi jutarnji bus za rad u trafici... Za dva'es i kusur soma... A, je l' baš mora da se ide tamo?" - napisao je Piper na pomenutoj društvenoj mreži, očigledno aludirajući na svog doskorašnjeg šefa Vuka Jeremića, koji je poznat po tome da voli život na visokoj nozi i da mu je Njujork draži od Beograda. Piper je još dodao:

"Kao što ja kao gušter novinar u Beti 2001. godine nisam mogao iz redakcije da ispratim sabor na Ravnoj gori, već sam otišao tamo i napravio reportažu, tako i političar mora da oseti narod. Ali za to, između ostalog, treba i isprljati cipele. Za neke je to previše."

Jankovića već svi napustili

Raspad opozicije počeo je odmah posle predsedničkih izbora prošle godine. Tako su lidera PSG Sašu Jankovića napustili gotovo svi saradnici koji nisu više mogli nemo da posmatraju kako vodi salonsku politiku, a glavnu reč u njegovoj stranci ima supruga Slavica, koju su njegovi nekadašnji saborci prozvali "novom Mirom Marković".

Uroš Piper nije juče želeo da za Informer dodatno obrazlaže svoje motive, već nam je samo potvrdio da je odlučio da napusti Jeremića. Na drugoj strani, šef poslaničke grupe naprednjaka u republičkom parlamentu Aleksandar Martinović kaže za Informer da su SNS-u podjednako važni svi građani Srbije.

- SNS se brine o svim građanima Srbije i svi su nam podjednako i uvek važni, a ne samo kada su izbori na redu. I oni iz Grocke, Surčina ili Zemuna, ali i iz Bele Palanke ili Sremske Mitrovice... Jeremić i njegovi pajtaši Đilas i Saša Janković, koji su opljačkali celu Srbiju, po ko zna koji put su pokazali da ih zanimaju samo fotelje u centru Beograda ili Njujorka, a da su im građani Srbije i Beograda važni samo kada mogu da im zavuku ruku u džep. Ali to im više nikada neće poći za rukom - poručuje Martinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija