• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2018

21:03

ĐOKA VLAH GLUMI ELITU! Kaže da birači SNS ne znaju ko je Aja Jung, a njegovi pametnjakovići nisu čuli za Milutina Milankovića!

Politika

ĐOKA VLAH GLUMI ELITU! Kaže da birači SNS ne znaju ko je Aja Jung, a njegovi pametnjakovići nisu čuli za Milutina Milankovića!

Podeli vest

Đorđe Vukadinović, poznatiji kao Đoka Vlah, koji je danas analitičar, sutra poslanik, vikendom istraživač a u slobodno vreme pripadnik vlaške nacionalne manjine, tvrdi da birači SNS ne znaju ko je Aja Jung?!?

Đoka Vlah je gostujući na CIA TV N1 izjavio da borači SNS ne znaju ko je koreograf Aja Jung, kao ni drugi ugledni ljudi sa liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd".

Hteo bi Đoka da kaže kako su pristalice Aleksandra Vučića neobrazovane, nepismene i neinformisane, dok su oni koji glasaju za Đilasa, Jeremića, Jankovića i ostale liderčiće raspale opozicije suva elita.

A, podsetimo, upravo ta elita nema pojma ko su: Nadežda Petrović, Uroš Predić, Milutin Milanković i Đorđe Vajfert, a da ne pominjemo Dragutina Dimitrijevića Apisa, Milenu Pavlović Barili i Branka Pešića.

Za Đokinu elitu ovi znameniti Srbi i Srpkinje su neki Vučićevi botovi i sendvičari...

Uostalom pogledajte i uverite se sami:



(VIDEO) NOVI BLAM OPOZICIJE U KONTRAVIZIJI: Milena Pavlović Barili i Branko Pešić "muljali" sa novogodišnjom rasvetom!


(VIDEO) KONTRAVIZIJA IZBLAMIRALA ŽUTU OLOŠ ELITU: Posle Nadežde Petrović i Uroša Predića, odgovori na pitanja o Apisu i Vajfertu NASMEJALI SU SRBIJU DO SUZA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija