• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

16.01.2018

10:27

ADVOKAT OLIVERA IVANOVIĆA: Nije hteo obezbeđenje, obistinile su se naše najgore slutnje!

Politika

ADVOKAT OLIVERA IVANOVIĆA: Nije hteo obezbeđenje, obistinile su se naše najgore slutnje!

Podeli vest

Advokat Nebojša Vlajić potvrdio je za Tanjug da je lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović podlegao povredama, nakon što je jutros upucan u Kosovskoj Mitrovici.

Kako je dodao, Ivanović je imao više prostrelnih rana u gornjem delu tela, a lekari su pokušali reanimaciju, koja nije uspela.

- Obistinile su se naše najgore slutnje, lekari su objavili u 9.30 da je Oliver Ivanović preminuo. Pokušali su reanimaciju, ništa nije uspelo. On ima više prostrelnih rana u gornjem delu tela i nažalost sa time nije mogao da se izbori - rekao je Vlajić Tanjugu.

Vlajić nema informacija o tome kako je došlo do tragičnog događaja.

- To se desilo ispred ulaza u njegovu kancelariju, kada je krenuo na posao - rekao je Vlajić.

Mediji prenose da su deo grada u kojem se napad dogodio blokirale jake policijske snage.

UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ! Lider Građanske inicijative PODLEGAO POVREDAMA POSLE ATENTATA!

iver Ivanović nije imao obezbeđenje, slobodno se kretao i osećao se slobodno na Kosovu i Metohiji, u Srbiji i na bilo kom mestu, izjavio je za Tanjug Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić. 
Dodao je da Ivanović nije bio čovek koga su pretnje mogle da zaplaše i spreče da čini ono što je smatrao ispravnim,

- Na žalost, ispostavilo se da su opasnosti po njega bile ozbiljne, a da li ih je bio svestan, to je drugo pitanje. Oliver se nikom nije žalio, nije mi poznato da je prijavljivao bilo kakve pretnje, ali znajući ga kao čoveka, čak i da mu je prećeno, ne bi to nikom rekao, jer nije želeo da opterećuje druge - rekao je advokat.

Vlajić je naveo da su građani Kosovske Mitrovice šokirani i potreseni vešću o Ivanovićevom ubistvu.

- Oliver je bio najbolji među nama i borac za sve nas. Građani su svesni da se borio da Srbi ostanu da žive u Kosovskoj Mitrovici i da je grad sačuvan najviše njegovom zaslugom. Nema čoveka u Kosovskoj Mitrovici koji ga danas ne žali' -rekao je Vlajić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija