• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2018

11:50

PRINC ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ: Ubistvo Olivera Ivanovića nenadoknadiv gubitak za sve kojima su mir i pravda na srcu!

Politika

PRINC ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ: Ubistvo Olivera Ivanovića nenadoknadiv gubitak za sve kojima su mir i pravda na srcu!

Podeli vest

Princ Aleksandar Karađorđević saopštio je da je ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića nenadoknadiv gubitak za sve kojima su mir i pravda na srcu, i ocenio da ono "ima mnogo izvršilaca i još više reditelja"

- Oni koji su pokrenuli hajku na Ivanovića, oni koji su saučestvovali u njegovom neopravdano dugom boravku u zatvoru, oni koji su imali sluha za sve i svakoga osim za nevolje srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji, oni koji i danas veruju da se problemi najuspešnije rešavaju odstrelom političkih suparnika, oni su ponovo preživeli i nastavljaju svoj zločinački pohod - naveo je Karađođević.

UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ! Atentator mu pucao u leđa - JEDAN HITAC BIO SMRTONOSAN!



On je istakao da je ubistvo Ivanovića užasno, ali da je neometano i nekažnjeno delovanje onih koji su podjednako krivi kao i onaj koji je povukao oroz poraz je ljudskosti, civilizacije i demokratije, a tu, kako je naveo, niko nema pravo da ostane po strani. 

(FOTO) UBICA OLIVERA IVANOVIĆA UNIŠTIO DOKAZE! Ovo je zapaljena "opel astra" koja je povezana sa atentatom!



- To je nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, ali i za sve one kojima su mir i pravda na srcu i u mislima. Ne želim da unapred osuđujem bilo koga, ali se bojim da ovo ubistvo ima mnogo izvršilaca i još više reditelja - naveo je Karađorđević. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija