• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

16.01.2018

12:21

BRAT OLIVERA IVANOVIĆA: Nikad nije hteo da govori o pretnjama, ALI SVIMA JE JASNO ŠTA SE DESILO!

Politika

BRAT OLIVERA IVANOVIĆA: Nikad nije hteo da govori o pretnjama, ALI SVIMA JE JASNO ŠTA SE DESILO!

Podeli vest

Miroslav Ivanović potvrdio je da je njegov brat Oliver Ivanović ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke

- Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali izgleda da je već bilo kasno - potpuno potrešen rekao je za Sputnjik Miroslav Ivanović.

Brat ubijenog Olivera Ivanovića kaže da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen auto pre nekog vremena ali, on je bio takav.

- Oliver uopšte nije bio spreman da prenosi to što je osećao i da širi paniku tako da... Bojim se da će neki detalji otići sa njim pod zemlju. O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa. Ali, svakom razumnom čoveku je, na osnovu njegove kompletne prošlosti i svega što se ranije događalo. može da bude sasvim dovoljno da shvati. Mislim da preko toga ne treba ništa više reći - rekao je Miroslav. 

UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ! Nova vezija - PUCANO IZ AUTOMOBILA U POKRETU!

(FOTO) UBICA OLIVERA IVANOVIĆA UNIŠTIO DOKAZE! Ovo je zapaljena "opel astra" koja je povezana sa atentatom!

PRVA IZJAVA MILENE IVANOVIĆ POSLE ATENTATA: Imam poruku za one koji su ubili Olivera: ZNA SE KO JE KRIV, OVO SE NEĆE DOBRO ZAVRŠITI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija