• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

16.01.2018

21:51

PS: Cilj ubistva destabilizacija Srbije, zastrašivanje Srba

Politika

PS: Cilj ubistva destabilizacija Srbije, zastrašivanje Srba

Podeli vest

Pokret socijalista najoštrije je večeras osudio ubistvo Olivera Ivanovića ocenjujući da atentat ima za cilj da "zastraši srpski narod na Kosovu i Metohiji, da unese razdor i nepoverenje među Srbima, a krajnji cilj je destabilizacija Srbije"

- Jasno je da mnogi ne žele da prihvate stabilnu, jaku i razvijenu Srbiju i zato pozivamo sve Srbe na Kosovu i Metohiji da, kao ni do sada, ne podležu pritiscima, da ostanu jedinstveni i veruju svojoj državi, jer je jedino Srbija ta koja je pokazala da može i da istinski želi da sačuva mir i stabilnost - navodi se u saopštenju PS.

Pokret socijalista zatražio je od nadležnih organa i od Međunarodne zajednice da se ubice što pre pronađu i kazne.

(IZ MINUTA U MINUT) SMRT OLIVERA IVANOVIĆA! Telo ubijenog političara stiglo u prostorije stranke, građani ostavljaju cveće i pale sveće




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija