• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.01.2018

08:35

BEOGRADSKI IZBORI: Izborne liste predali radikali i koalicija  SPS i JS

Politika

BEOGRADSKI IZBORI: Izborne liste predali radikali i koalicija SPS i JS

Podeli vest

Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija, predale su Gradskoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za predstojeće izbore u gradu Beogradu

Lista nosi naziv "Koalicija Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) - Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija (JS)", a prvi na listi je potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

U utorak uveče je predato oko 5 000 potpisa podrške za svih 110 kandidata za odbornike koliko inače broji gradska skupština. Prvi na listi i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Antić zahvalio je na podršci koju je dobio i naveo da su za samo nekoliko sati sakupili više od 4.000 potpisa podrške listi koju su večeras predali.
Kako je rekao, to mu je i velika čast i obaveza i zahvalio je na ukazanom poverenju i dvema strankama i njihovim liderima.

Tanjug


Antić je rekao da je tim sa kojim nastupaju izuzetan, da je u njemu deset profesora unievrziteta, ličnosti iz sveta sporta, kulture, javnih radnika, te da su zastupljeni studenti, privrednici, radnici, penzioneri...

Kako je rekao, ima i onih koji nisu članovi ni SPS ni JS i do sada nisu bili ni na čijim listama, zahvalio im što su se pridružili ovoj listi, i koji smatraju da je to tim koji može da napravi nešto novo za Beograd.

BEOGRADSKI IZBORI: Prva predata lista Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd

Antić je naveo da su tu i oni koji su do sada uspešno radili u Beogradu, a pre svih predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, koji je sastavni deo svih rezultata koje je gradska vlast nesumnjivo napravila.

On je rekao da se na listi nalaze Predrag Marković, Toma Fila, Mirjana Šarcević, Aleksandra Karakašević, Jelica Sretenović, Vladimir Ðukić, Dragi Lukić...

I SRS predala listu odbornika za Beograd
Predstavnici Gradskog odbora Srpske radikalne stranke predali su u utorak uveče odborničku listu "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" sa potpisma podrške za predstojeće izbore u Beogradu.

Prvi na listi je predsednik stranke Vojislav Šešelj, a kandidat za gradonačelnika je predsednik beogradskog odbora radikala, narodni poslanik Miljan Damjanović. 

srs


Svi kandidati za odbornike Skupštine grada ispred Srpske radikalne stranke su članovi stranke, saopštila je Informativna služba SRS.

SRS najavljuje da od danas počinje kampanju u kojoj će predstaviti svoj izborni program građanima prestonice.

Predsednica Skupštine Srbvije raspisala je juče izbore za Skupštinu grada Beograda za 4. mart.

IZBORNA KOMISIJA proglasila listu SNS za izbore u Beogradu!

Gradska izborna komisija proglasila je danas jednoglasno izbornu listu broj jedan "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" a potpisi podrške za tu listu predati su sinoć pre ponoći. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija