• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.01.2018

09:51

ŠEF OPERATIVE KOSOVSKE POLICIJE ZA INFORMER: IMAMO TRAGOVE, na rešavanju ubistva Olivera Ivanovića rade NAJISKUSNIJI INSPEKTORI I ISTRAŽITELJI!

Politika

ŠEF OPERATIVE KOSOVSKE POLICIJE ZA INFORMER: IMAMO TRAGOVE, na rešavanju ubistva Olivera Ivanovića rade NAJISKUSNIJI INSPEKTORI I ISTRAŽITELJI!

Podeli vest

Šef operative Kosovske policije Željko Bojić kazao je za Informer da na otkrivanju ubice Olivera Ivanovića rade najiskusniji inspektori i istražitelji

On je rekao da su prikupljeni tragovi i materijali sa mesta zločina poslati za Prištinu na veštačenje.

- Uzeli smo izjave od troje ljudi koji su označeni kao svedoci. Skinuli smo snimke sa kamera za nadzor, ne samo sa mesta zločina, već iz šireg gradskog područja. Sve što smo do sada prikupili poslali smo za Prištinu gde će se obaviti analize i veštačenja - rekao je Bojić za Informer.

(IZ MINUTA U MINUT) SMRT OLIVERA IVANOVIĆA! Građani Kosovske Mitrovice od ranog jutra odaju poštu mučki ubijenom lideru SDP, sahrana sutra u Beogradu, u ALEJI VELIKANA!

On je dodao da Kosovska policija aktivno radi na otkrivanju ubice i svih koji su na bilo koji način učestvovali u ovom zločinu.

- Radimo punom parom, na terenu smo non stop. Svi imamo isti zadatak i cilj, da što pre rasvetlimo slučaj - rekao je Bojić.

Predsednik GI SDP Oliver Ivanović ubijen je juče ujutro ispred stranačkih prostorija. U njega je ispaljeno šest hitaca iz "duge devetke." 

POSTOJI SNIMAK UBISTVA?! Na kući ispred koje je ubijen Ivanović instaliran video nadzor, moguće je da su KAMERE SNIMILE UBICE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija