• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.01.2018

14:43

​BRAT MIROSLAV OTKRIO: Evo zbog čega će OLIVER IVANOVIĆ BITI SAHRANJEN U BEOGRADU, a ne na Kosovu!

Politika

​BRAT MIROSLAV OTKRIO: Evo zbog čega će OLIVER IVANOVIĆ BITI SAHRANJEN U BEOGRADU, a ne na Kosovu!

Podeli vest

Vladika Teodosije će sutra prepodne služiti parastos stradalom Ivanoviću u crkvi Svetog Marka, dok će opelo biti služeno u crkvi na Novom groblju, gde će lider GI "SDP" biti sahranjen

Odluka da se Oliver sahrani u Beogradu, doneta je u krugu porodice, kaže za Telegraf.rs, brat ubijenog Ivanovića, Miroslav. Prema njegovim rečima, kompletna njihova porodica će živeti u Beogradu i već živi.

- Naši roditelji su sahranjeni u Podgorici po isključivo njihovoj želji. Ovom prilikom, posle ubistva Olivera, seli smo i  razgovarali u krugu porodice. Kako će naša porodica biti u Beogradu, a neki već žive tu, jednostavno želja je otuda, da bude blizu nas, da možemo da obilazimo taj grob - rekao nam je Miroslav Ivanović, brat ubijenog lidera GI "SDP".

(IZ MINUTA U MINUT) SMRT OLIVERA IVANOVIĆA! Kovčeg s telom ubijenog političara krenuo iz Kosovske Mitrovice, sahrana sutra u Beogradu, u ALEJI VELIKANA!

Objašanjava da je i Grad Beograd preuzeo na sebe da Oliver bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, te da je i to uticalo na njihovu porodičnu odluku.

Kako je najavio Miroslav Ivanović, telo njegovog brata, Olivera, biće izloženo danas u kasnim popodnevnim satima u crkvi na Novom groblju, čim budu stigli u Beograd.

NOVA SAZNANJA O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Kosovska policija tvrdi da zna ko je vlasnik zapaljenog automobila Opel Astre

Vladika Teodosije će sutra prepodne služiti parastos stradalom Ivanoviću u crkvi Svetog Marka, dok će opelo biti služeno u crkvi na Novom groblju, gde će lider GI "SDP" biti sahranjen.

Sahrana je zakazana za sutra u 12.30 sati, ali će porodica zbog primanja saučešća na groblju biti ranije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija