• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

17.01.2018

17:18

UHVATILA GA TEŠKA PARANOJA! Đilas zbog fotki sa Srđanom Dragojevićem tvrdi da ga prate službe!

Politika

UHVATILA GA TEŠKA PARANOJA! Đilas zbog fotki sa Srđanom Dragojevićem tvrdi da ga prate službe!

Podeli vest

Dragana Đilasa, kandidata zgrčenog Saše Jankovića i NATO Vuka Jeremića za gradonačelnika Beograda uhvatila je teška paranoja! Zbog fotografija koje je objavio portal Republika.rs, a na kojima se vidi kako ćaska sa rediteljem Srđanom Dragojevićem u jednom beogradskom restoranu, Đilas je utripovao da ga prate službe

Portal Republika.rs objavio tekst u kome navodi da Dragan Đilas i Srdan Dragojević dogovaraju saradnju!

"Iako ovo zvuči kao suva naučna fantastika, s obzirom na to da je poznati režiser donedavno bivšeg gradonačelnika nazivao tajkunom, homofobom i kulturofobom koji je bukvalno izvršio genocid nad kulturom Beograda, Đilas je pokazao da je u borbi za svaki glas spreman da proguta i najgore uvrede", piše Republika, uz fotografije na kojima se vide Đilas i Dragojević kako ćaskaju u jednom prestoničkom restoranu.

Umesto da prihvati da to što je "uhvaćen na delu" Đilasa je uhvatila paranoja pa je na Tviteru napisao:

- Srbija neće biti slobodna zemlja dok god službe prate protivnike vlasti!

Tviter

Da je reč o paranoji, odnosno da nikakve službe ne prate Đilasa, Informer ima dokaz, jer ga je sa Dragojevićem slikao jedan član i nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke koji je te fotografije ustupio kolegama iz portala Republika.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija