• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

17.01.2018

18:55

VUČIĆ I TAČI RAZGOVARALI TELEFONOM: Predsednik Srbije zatražio učešće srpske policije u ISTRAZI UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA

Politika

VUČIĆ I TAČI RAZGOVARALI TELEFONOM: Predsednik Srbije zatražio učešće srpske policije u ISTRAZI UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom privremenih institucija Prištine, Hašimom Tačijem.

Dvojica sagovornika saglasila su se da je dijalog Srba i Albanaca, kao i zajednički rad na smirivanju i stabilizaciji prilika na Kosovu i Metohiji, od ključnog značaja za obe strane.

Takođe, Vučić i Tači razgovarali su o ubistvu Olivera Ivanovića, i zajednički izrazili žaljenje i složili se da je otkrivanje i privođenje pravdi počinilaca tog užasnog krivičnog dela od ključnog značaja za očuvanje mira i poverenja među ljudima.

Predsednik Vučić, još jednom, zatražio je od Tačija da prihvate učešće srpskih državnih organa u provođenju istrage o ubistvu Ivanovića, kako bi taj gnusni zločin u najkraćem mogućem roku bio razrešen.

TRI RAZLOGA ZAŠTO ALBANCIMA NA KOSOVU ODGOVARA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija