• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2018

19:43

OVO SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA! Šapić na izbornu listu ubacio ćerke i sinove svojih sekretarica, pa čak i svastiku?!?

Politika

OVO SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA! Šapić na izbornu listu ubacio ćerke i sinove svojih sekretarica, pa čak i svastiku?!?

Podeli vest

Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika prestonice Aleksandar Šapić ugurao je užu i širu rodbinu svojih sekretarica pa čak i svoju svastiku na izbornu listu za beogradske izbore

Kako saznajemo, na Šapićevoj listi su ćerka, sin i muž njegove sekretarice - Mina, Nikola i Saša Kitanović.

Pored njih, na listi je i druga Šapićeva sekretarica Dragana Adamović, kao i ćerke Šapićeve desne ruke Marije Leković - Dunja i Iva Leković.

A gde ima mesta za sekretarice mora da ima i za svaju, pa se na Šapićevoj listi našla i njegova svastika Mirjana Antonijević.

Ako se uzme u obzir da su deca Šapićevih sekretarica studenti, kako je naznačeno na izbornoj listi u koju je Informer imao uvid, postavlja se pitanje šta ih kvalifikuje da vode Beograd, što je jedan od najsloženijih poslova u državi.

Ali, Šapiću nisu bili dovoljni ni sekretarice, sinovi, ćerke, muževi, svastike i šurnjaje, jer je uspeo da na listi sakupi samo 48 kandidata od mogućih 110. A da bi kojim čudom postao gradonačelnik potrebno mu je minimum njih 56 i to pod uslovom da svi postanu odbornici u Skupštini grada Beograda.

EMBARGO.RS: Šapić odustaje od trke za gradonačelnika Beograda?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija