• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: anel grbović

17.01.2018

22:28

OVAKO JE AGIM DEVA PRIČAO O OLIVERU IVANOVIĆU: Spasao mi je porodicu, samo zahvaljujući njemu OSTALI SMO ŽIVI!

Politika

OVAKO JE AGIM DEVA PRIČAO O OLIVERU IVANOVIĆU: Spasao mi je porodicu, samo zahvaljujući njemu OSTALI SMO ŽIVI!

Podeli vest

Nekadašnji kandidat za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice Agim Deva u sprilu prošle godine kazao je za Informer da je tokom ratnih dešavanja na KIM Oliver Ivanović spasao celu njegovu porodicu. 

On je tada rekao da je Ivanović najzaslužniji što je njegova porodica danas živa.

- Oliver i bog su mi spasili celu porodicu. Sa dva automobila nas je prebacio do Novog Pazara. Rizikovao je svoju glavu za nas, kazao je Deva koji je nekada bio direktor srednje škole u Kosovskoj Mitrovici.

On kaže da je to isto rekao i na suđenju Oliveru Ivanoviću gde se pojavio kao njegov svedok.

- Pričam samo istinu a istina je da je Oliver dobar i častan čovek. Mnogo sam stariji od njega, bio mi je đak u školi. Nadam se da će sud umeti da donese pravu odluku u tom procesu, kazao je Deva kojem je Ivanović bio protivkandidat na lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici 2012. godine.

On je rekao i da su ga "neki Englezi" pitali koliko je novca dao Ivanoviću nakon što mu je spasio celu porodicu."

- Rekao sam im da mu ni kafu nisam platio. Ko poznaje Ivanovića onda zna da on nije takav čovek i da ništa ne radi zbog novca, ispričao je Deva za Informer.

Deva je rekao da su mu Srbi, komšije iz severnog dela grada, gasili kuću koja mu je zapaljena.

- Kafu pijem samo sa ljudima u koje ne sumnjam i kojima verujem a sa Oliverom bi je sada popio, kazao je Deva za Informer.

Ovaj bivši političar tada je rekao da je najbitnije raditi na dijalogu i pomirenju Srba i Albanaca. Bez pomirenja, kazao je on, nema napretka.

- Evo ja se i sada nudim da radim na tom pomirenju ali ne kroz politiku. Imam mnogo prijatelja među Srbima, Albancima i Bošnjacima koji me podržavaju, rekao je Deva

SAD JE POTPUNO JASNO KOME JE BILO POTREBNO UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!

TRI RAZLOGA ZAŠTO ALBANCIMA NA KOSOVU ODGOVARA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija