• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.01.2018

19:19

AMERIKANCI PROTIV UČEŠĆA SRBIJE U POTRAZI ZA UBICAMA: Ambasada SAD na Kosovu zahteva da istragu vode isključivo institucije iz Prištine!

Politika

AMERIKANCI PROTIV UČEŠĆA SRBIJE U POTRAZI ZA UBICAMA: Ambasada SAD na Kosovu zahteva da istragu vode isključivo institucije iz Prištine!

Podeli vest

Otpravnica poslova Ambasade SAD na Kosovu Kolin Hajlend (Colleen Hyland) izjavila je danas kako njena zemlja pruža punu podršku istrazi ubistva predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da SAD zahtevaju da istragu vode institucije Kosova.

Izjavu Kolin Hajlend saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova, nakon sastanka sa ministrom Fljamurom Sefajem.

Kako je saopšteno, Sefaj se zahvalio SAD za stalnu podršku u podizanju kapaciteta institucija pravde i policije, kao i na opštoj podršci Kosovu.

"Ministar Sefaj je istakao da su istražne institucije Kosova spremne da saradjuju i sa drugim akterima koji informacijama mogu da doprinesu rasvetljavanja slučaja", stoji u saopštenju.

Premijer i generalni direktor Policije Kosova, Ramuš Haradinaj i Špend Madjuni ranije su najavili mogućnost da se u istrazi ubistva Ivanovića uključi američki FBI, tako da se spremnost SAD da pomogne istragu, može posmatrati u tom smislu.

HARADINAJ I EULEKS KRIJU UBICE IVANOVIĆA! Sad se vidi i iz aviona!

KOSOVSKA POLICIJA O AUTOMOBILU SMRTI: Vlasnik vozila iz koga je ubijen Ivanović lociran u Srbiji?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija