• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: anel grbović

19.01.2018

18:19

GRADONAČELNIK LEPOSAVIĆA, TODIĆ: Život na Kosovu će biti sigurniji ukoliko budemo sledili politiku Aleksandra Vučića!

Politika

GRADONAČELNIK LEPOSAVIĆA, TODIĆ: Život na Kosovu će biti sigurniji ukoliko budemo sledili politiku Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić rekao je za Informer da Srbi zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokušavaju da izglade, kako je kazao, istorijski suprotstavljene a često i neprijateljske odnose sa Albancima

On je kazao da je ubeđen da će život na KIM biti sigurniji samo "ukoliko budemo sledili politiku Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića."

- Narušeni odnosi koji su u kontinuitetu podsticani i usmeravani iz pojedinih spoljašnjih centara moći i to redovno na šetu srpskog naroda, samo nas vode u još dublju krizu. Očigledno je da nekome ne odgovara rešenost Aleksandra Vučića da stvori mirno i bezbedno okruženje za sve stanovnike na KIM, rekao je Todić i dodao da je "okupljanje stanovništva sa Vučićem pokazatelj da je on uvek uz svoj narod."

- Rame uz rame u trenucima kada je najteže i kada je podrška naše države najpotrebnija. U ovakvim uslovima moramo da sačuvamo pribranost, razum i objektivnost. 

ĐURIĆ: Vučićeva poseta vrlo komplikovana, ali važna za Srbe na KiM

Ne smemo sebi dozvoliti kolektivni strah jer bi to odgovaralo onima koji pokušavaju da u Srbiju i region unesu novi vihor rata, strepnje i ucene, kazao je Todić za Informer.

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić rekao je da "moramo biti spremni za svaki mogući scenario" i da bi zato svima trebalo poslati jedinstvenu i jasnu poruku da su Srbi sa KIM istrajni u borbi za ostanak i očuvanje svojih korena.

- Dolazak Aleksandra Vučića veoma je značajna ne samo za Srbe već i za sve narode koji žive na KIM. Poseta će dodatno učvrstiti mir, stabilnost i jedinstvo srpskog naroda. Bez jasne podrške Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića ne bismo izdržali u danima i godinama koje su pred nama, rekao je Todić.

RAKIĆ: Vučić dokazuje posvećenost borbi za Srbe i KIM




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija