• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.01.2018

13:49

KAKVA MOĆNA PORUKA SRBIMA! Vučić na Kosovo POVEO I SINA DANILA!

Politika

KAKVA MOĆNA PORUKA SRBIMA! Vučić na Kosovo POVEO I SINA DANILA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas boravi među kosovskim Srbima, u politički i bezbednosno osetljivom trenutku posle ubistva Olivera Ivanovića, poveo je sa sobom i sina Danila

Ova njegova poseta je, s obzirom na okolnosti, verovatno na neki način i najznačajnija od kako je na nekoj od državnih funkcija, a analitičari procenjuju da može biti i presudna po opstanak Srba u pokrajini, ali i dalji tok dijaloga sa kosovskim Albancima i ukupno stabilizovanje političkih procesa u pokrajini i šire.

Vučić je kao premijer 3. aprila 2016. godine obišao Trepču, manastir Banjsku, Kosovsku Mitrovicu, jezero Gazivode i Zubin Potok.

(UŽIVO FOTO/VIDEO) VUČIĆ NA KOSOVU: Predsednik stigao u Kosovsku Mitrovicu, POLOŽIO VENAC NA MESTU UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!

Prethodno je na Kosovu i Metohiji boravio 14. januara 2015, kada je otvorio porodilište u Pasjanu, nedaleko od Gnjilana u Kosovskom pomoravlju.

Bila je to prva poseta jednog predsednika Vlade Srbije od 1999. godine Kosovskom pomoravlju. Tada je posetio i Štrpce, na samom jugu KiM, a zatim Gračanicu, gde je otkrio spomenik Kralju Milutinu, ktitoru manastira Gračanica.

(VIDEO) OBAVEZNO POGLEDAJTE! Evo šta je sve predsednik Vučić PORUČIO SRBIMA NA KOSOVU, ALI I ALBANCIMA!

Za Božić, 2014. godine takode je posetio Gračanicu, a u maju 2013. posetio je Leposavić i Kosovsku Mitrovicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija