• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2018

21:18

BEDA BEDNA! Đilas shvatio da je U KANALU, pa divlja i brutalno vređa Vučića po tviteru!

Politika

BEDA BEDNA! Đilas shvatio da je U KANALU, pa divlja i brutalno vređa Vučića po tviteru!

Podeli vest

Bivši gradonačelnik i predvodnik žute ološ elite Dragan Đilas shvatio je izgleda  danas da se više nikad neće vratiti u fotelju, pa kao pomahnitao divlja i proklinje po Tviteru

Suočen sa današnjom posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, koja je na nabolji mogući način pokazala kakvu i koliku podršku ima pravi lider Srbije, vođa jadne tajkunsko-žute koalicije shvatio je da od njegove pobede na gradskim izborima nema ništa.

I onda je načisto odlepio.

Salve najgorih uvreda koje je uputio Vučiču jasan su znak da se Điki sasvim pogubio i da je predsednik Srbije današnjom posetom južnoj srpskoj pokrajini i njega i ostale opozicione liderčiće spustio na pravu meru. A ta mera je - da mu nisu ni do članaka.

Informer

Ne može bivši moćnik da se pomiri s tim, pa bljuje vatru, psuje i vređa. A ništa mu drugo i ne preostaje. Dobro je jedino što je ponovo pokazao pravo lice. Jadno i bedno.  Zlo i zavidno.

JADNI I BEDNI LICEMERI! Lideri opozicije lili krokodilske suze na sahrani Ivanovića, a SUTRADAN SE VESELILI NA KONCERTU BALAŠEVIĆA!

 

UHVATILA GA TEŠKA PARANOJA! Đilas zbog fotki sa Srđanom Dragojevićem tvrdi da ga prate službe!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 6 godina

Đilas sedi u svojoj toploj vili,kucka budalaštine i nada se pobedi,nemože sve narod vidi.

Sale

pre 6 godina

Djilas se obrukao ovom izjavom. Dok predsednik marljivo radi, pomaze ljudima i dovodi svoju bezbednost u pitanje, Djilas nema druga posla nego da pljuje na neciji trud. Sramota!

Petar Pan123

pre 6 godina

Jadno i bedno od njega...usostalom, vedeće on koliko vredi na izborima!

Viki

pre 6 godina

Djilas nimalo nije kompetentan da analizira govor predsednik Srbije.

Fako

pre 6 godina

Djilase istina vredja i sve sto kaze Vucic je tacno.

Mikica

pre 4 godine

Djilas je beogradjanin,pametan masinski inzenjer ,sposoban ,beogradjani,pravi ga vole .Prema tome crknite .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija