• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.01.2018

00:25

PREDSEDNIK VUČIĆ PO ZAVRŠETKU RAZGOVORA U LAPLJEM SELU: Težak,  ali dobar dan, razumeo sam pogled našeg naroda ka Beogradu!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ PO ZAVRŠETKU RAZGOVORA U LAPLJEM SELU: Težak, ali dobar dan, razumeo sam pogled našeg naroda ka Beogradu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras, sumirajući celodnevni boravak na KiM, da je jasno da naši ljudi na Kosovu i Metohiji razumeju da racionalnim pristupom i razgovorom sa Albancima, ali i našim unutrašnjim dijalogom možemo da guramo zemlju napred

- Mislim da smo se večeras u najgorem slučaju dobro čuli, možda se nismo u svemu razumeli, ali se jesmo dobro čuli i mislim da sam video i dobrim delom razumeo pogled upućen ka Beogradu i svima nama-rekao je predsednik Srbije novinarima, posle višesatnog razgovora sa Srbima, koji su u Laplje selo došli i sa severne i južne strane Ibre, sa celog Kosova i Metohije. 

Kako je ocenio, bio je ovo težak, ali dobar dan, i da se pokazalo da su zapošljavanje i egzistencihjalni problemi ono što najviše brine naš narod. 

 - U jednom manjem delu možemo da pomognemo, u većem broju i ne, ali ono što je sigurno je da te probleme još bolje razumemo, da smo ih ''adresirali'' i da ćemo ih rešavati- rekao je. 

On je takođe obećao da će država da proveri ko koliko plata prima, koliko plata isplaćuje istim licima, i koliko ima onih koji primaju plate i od Srbije i od Prištine..."dok neki nemaju nikakva primanja".
- Ono što je ključni problem je briga za bezbednost- rekao je Vučić i ponovio da je jasno da Srbi na severu KiM i južno od Ibra imaju i različitih problema, ali da se videlo da svi dobro razumeju da nam je za rešenje tih problema potreban racionalan pristup i razgovor-konstatovao jer predsednik Srbije na kraju rpvog dana posete Srbima na Kosovu i Metohiji.

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ NA KOSOVU! Predsednik u Lapljem selu skoro šest sati odgovarao na pitanja Srba sa KiM, veliki deo problema ODMAH REŠIO!

ALBANCI PROVOCIRALI SRPSKU DELAGACIJU NA KOSOVU! Pokazivali srednji prst i vikali "SMRT SRBIMA" I "UBIĆEMO VUČIĆA"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikodija

pre 6 godina

Predsedniku je narod na prvom mestu, svaka cast.

Nikodija

pre 6 godina

Predsednik Vucic voli i postuje svoj narod, njemu je bezbednost naroda na prvom mestu.

Mimi

pre 6 godina

Ovo je dan koji ce pamtiti svi, svaka cast nasem predsedniku.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija