• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.01.2018

22:17

(VIDEO) OPOZICIJA NASTAVLJA DA SE BLAMIRA U KONTRAVIZIJI: Branko Pešić "mulja" sa Sinišom Malim oko jelke!

Politika

(VIDEO) OPOZICIJA NASTAVLJA DA SE BLAMIRA U KONTRAVIZIJI: Branko Pešić "mulja" sa Sinišom Malim oko jelke!

Podeli vest

Zbog toga što opozicija često pominje nekadašnjeg gradonačelnika Beograda Branka Pešića, ekipa emisije Kontravizija koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića anketirala je građane Beograda

Odbornici stranaka iz opozicije su na sledeći način odgovorili na pitanje "Da li Branko Pešić mulja sa Sinišom Malim oko jelke?" i svojim odgovorima začudili gledaoce. 

Odgovarajući na pitanje ''Da li podržavate aktuelnu vlast?'', kao i na trik pitanje "Nikola Pašić (SNS) insistira da mu se podigne spomenik?" mnogi su zaprepastili gledaoce ružičaste televizije.

Youtube printscreen

Interesantno je da su se upitani građani izjasnili da nisu za aktuelnu vlast.

- To je vrh skandala - bio je jedan od odgovora iako je građanin stajao ispred spomenika Nikoli Pašiću.

Youtube printscreen

- Umesto da odlučuju o narodu oni troše naš novac - bio je neki od odgovora.

(VIDEO) NOVI BLAM OPOZICIJE U KONTRAVIZIJI: Milena Pavlović Barili i Branko Pešić "muljali" sa novogodišnjom rasvetom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 6 godina

Oni koji sebe smatraju intelektualnom elitom ne smeju sebi ovako nešto da dopuste.

maša

pre 6 godina

Nije narod sastavljen samo od školovanih ljudi,,tu je i masa onih koje baš briga za političare.i ne moraju da im pamte datum rođenja.

Bosko

pre 6 godina

Nisu Pesic i Pasic tamo neko, da se ne zna ko su ili kada su ziveli!

Miroslav

pre 6 godina

Malo je verovatno, da neko u Srbiji nije čuo za Nikolu Pašića i da nije upoznat sa njegovim uspešnim diplomatskim radom, pri kraju Prvog svetskog rata. Ali kada se njegovo ime provuče i pri tome mu se dodeli funkcija zamenika gradonačelnika Beograda, onda se nedovoljno koncentrisanom učesniku ankete dogodi da svoj glas diže ne protiv njega (Pašića), već protiv zamenika Siniše Malog. Ako se pri tome još ustvrdi, da taj zamenik gradonačelnika, traži da mu se za života podigne spomenik, onda to nesumnjivo izaziva negodovanje ispitanika. Nesumnjivo je da je ispitanik na umu imao i želeo da kritikuje potez današnjeg zamenika gradonačelnika, ali ispada da učesnik ankete nema znanja kada "lupeta" o davno preminulom Nikoli Pašiću. Dakle, tu se radi o klasičnoj prevari ili svesnom dovođenju u zabludu i pri tome se ispitanik (iako se nije izjasnio o političkoj orjentaciji) svrstava u pristalicu ili simpatizere opozicije. Cilj je da se ti ljudi sasvim diskredituju i svrstaju u red neznalica ili needukovanih ljudi. Poznato je, da nije baš moralno, podsmevati se neobrazovanim ljudima, već se pozitivnim smatra, pokušaj da se takvim ljudima pomogne savetima, ne bi li oni isplivali iz svog neznanja.

Ljubvel

pre 6 godina

Na osnovu čega se zaključuje da su blam odgovori samo opozicije a da nisu odgovori članova pozicije ili neopredeljenih.

Nina

pre 6 godina

Svojim izjavama opozicija samo dokazuje svoju glupost!

Marija

pre 6 godina

Ne moga da verujem koliko se blamiraju! Pa sad su stvarno preterali sa glupostima!

lida

pre 6 godina

Govore sami o sebi, a posle napadaju aktuelnu vlast koja im je za sve kriva, pa i za njihove prazne glave.

Peđa

pre 6 godina

Maestralno ih je dečko ismejao. Obično se glasači opozicije diče da su najpametniji, najkulturniji, elita na neki način, ali ovde su dokazali koliko su plitkoumni u stvari.

Marko

pre 6 godina

E bas mi je drago sto postoji jedna ovakva humoristicna emisija koja na saljiv nacin pokazuje ovu tzv skolovanu opoziciju u pravom svetlu.

Mila

pre 6 godina

Takva je nasa opozicija! Znaju da SNS ne valja, ali ko je Nikola Pasic, je za njih, visa matematika!

Rade

pre 6 godina

Tako je ponižavajte svoj narod, samo zato što je protiv Vučića, ajde političare, ali obične građane, ništa vam nije sveto.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17