• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2018

09:57

VULIN: Vučić je čovek ogromne lične hrabrosti!

Politika

VULIN: Vučić je čovek ogromne lične hrabrosti!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetom Kosmetu još jednom dokazao da je državnik kakvog dugo Srbija nije imala

On je istakao i da je Vučić čovek ogromne lične hrabrosti.

- Njegov boravak sa Srbima na Kosovu i Metohiji je opet došao u trenucima kada je najteže, ali baš su to trenuci u kojima on pokazuje svoju državničku veštinu, ali i iskrenu ljubav prema svakom Srbinu koji živi na Kosovu i Metohiji - rekao je Vulin tokom obilaska Vojne akademije u Beogradu, a prenosi služba za informisanje Ministarstva odbrane. 

VUČIĆ: Zadovoljan sam jer sam obavio važan posao za narod

On je naveo da je Vučić dokazao da Srbija ne misli da se pomeri sa Kosova i Metohije, da će brinuti o svakom čoveku koji živi na tom prostoru i da je politika koja se vodi, politika koja samo jača položaj Srbije, ali i Srba na Kosovu i Metohiji. 

Vulin je naveo da je Vučić dokazao da je čovek koji ima apsolutno poverenje Srba na Kosovu i Metohiji i da politika koju vodi ima potpunu podršku svih Srba na Kosovu i Metohiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 6 godina

Predsednik je pokazao veliku i političku i ljudsku hrabrost,svojim odlaskom na KiM,posebno u one delove gde naši političari odavno ne zalaze!

tanja

pre 6 godina

Vucic je samo odgovoran covek koji soj posao obavlja odlicno i pritom voli svoj narod

Vlastimir

pre 6 godina

Ono što je Vučić uradio da bi se sprečili sukobi na Kosovau je za svaku pohvallu. Ko bi u novonastalim bezbednosnim okollnostima od opozicionih lidera išao na Kosovo?

Mile

pre 6 godina

To nije u pitanju samo hrabrost, više je to potreba da se nađe sa ljudima koji su u ovom trenutku ostali bez svog zaštitnika, bez stuba odbrane, popričati sa njima, poslušati njihove probleme i naći načina kako da im se život olakša, kako da ostanu i opstanu na svojim ognjištima.

melisa

pre 6 godina

Vulin je u pravu. Gradjani Srbije imaju srece sto imaju ovakvog coveka. Gradjani su pravi izbor napravili.

Nikola

pre 6 godina

Predsednik je jos jednom potvrdio da je pravi covek za svoj narod.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Храбар и луд.... - Рођена браћа...

Peđa

pre 6 godina

Kad bi Tadić ili neki drugi predsednik imao hrabrosti da u ovako riskantnom trenutku poseti KiM?

Milica Kostic

pre 6 godina

Vulin je u potpunosti u pravu, Vucic je hrabar covek od poverenja, zato ga narod bira!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija