• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2018

13:34

STEFANOVIĆ: Opozicija Vučiću crta "metu na čelu" - pokušava da ga okrivi za ubistvo Ivanovića!

Politika

STEFANOVIĆ: Opozicija Vučiću crta "metu na čelu" - pokušava da ga okrivi za ubistvo Ivanovića!

Podeli vest

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da deo opozicije i medija praktično crta "metu na čelu" predsedniku Aleksandru Vučiću, pokušavajući da ga okrive za ubistvo Olivera Ivanovića

Stefanović je ukazao na vanrednoj pres konferenciji da pri tom nikom od njih nije stalo ni do Ivanovića, niti do otkrivanja ubica i pravde, već taj slučaj samo koriste, tačnije zloupotrebljavaju, u političke svrhe, za nastavak kampanje protiv predsednika.

- Na smrti Olivera Ivanovića skupljaju političke poene- rekao je Stefanović i ocenio da je užasno da se bilo čija smrt koristi za potrebe dnevne politike.

- Neshvatljivo je da Šutanovac i Ðilas govore o ubistvima u Srbiji, o kriminalu, oni koji su bili na vlasti kada su ubijani policajci, političari i ljudi koji su se zatekli na mitingu protiv vlasti, u sred Beograda, u Jagodini, a ne negde gde Srbija nema efektivnu vlast - rekao je Stefanović.

On je dodao da je broj ubistava kada su Šutanovac, Ðilas, Janković imali vlast bio zastrašujući.

Primetio je da se stvara atmosfera u kojoj je legitimno da svi mogu da optužuju predsednika Vučića, a da on nema pravo ni da se oglasi, niti da odgovori, iako nije odgovoran za bilo kakavo ubistvo ili bilo koje drugo krivično delo.

Važno je samo da se optužbe protiv njega plasiraju u javnost, najpre preko društvenih mreža, a potom dospevaju u medije, u javnost, bez ikakve odgovornosti, a oni koji takve stvari pišu, kao da su same po sebi neupitne, kasnije "nestanu".

Stefanović je podsetio da je Srbija odmah i jedina pokazala iskren interes da se rasvetli Ivanovićevo ubistvo i zatražila da učestvuje u istrazi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 6 godina

I više nego jasno je da opozicija na sve načine pokušava da Vučića okrivi za ubistvo Olivera Ivanovića.

GajbexG

pre 6 godina

Opozicija vodi krajnje prljavu kampanju protiv Vucica.

joca

pre 6 godina

Takve izjave nasi organi moraju sankcionisati jer se njima samo raspiruje sukob i mrznja medju ljudima. Neosnovane su i bez ikakvih argumenata. Zuti lopovi u nedostatku politickog programa nastoje da sirenjem jeftinih lazi i neistina pokupe lake politicke poene. Ovaj narod nece prevariti, dobro ih poznaju iz nekih losijih vremena!

Helen

pre 6 godina

Niti je predsednik Vučić kriv,niti je Srbija kriva za ubistvo Ivanovića.Dobro svi znamo ko je kriv i kome je smetao Oliver.Opoziciju treba da bude sramota ubistvom Olivera Ivanovića promovišu u političke svrhe.

AS

pre 6 godina

SAMI SEBE UKOPAVAJU JER NIKO PAMETAN U SRBIJI NE VERUJE TOM OLOŠU, A SRBIJA SE ODAVNO OPAMETILA.

sasa

pre 6 godina

Pa Stefanovicu pobogusi brate pa pocni jednom da hapsis tu bagru izdajnickui mirna Srbija.

Lida

pre 6 godina

Najbitnje je što komentari opozicije predsedniku ne predstavljaju problem. Čovek ne pada na njihove fore.

aca

pre 6 godina

Niko nema pravo da optužuje drugog ukoliko nema nikakvih dokaza.

zora

pre 6 godina

Proslog vikenda na Kosovu je narod pokazao sta misli o Predsedniku.U nasoj zemlji nema opozicije vec samo razuzdanih nazovo politicara koji misle da ako ocrne Predsednika dobijaju izbore.Jadni su i niko od njih vise nece vladati Srbijom.Sve smo ih videli na delu,nista ne uradise a debelo se obogatise.Da li Sutanovac misli da smo zaboravili kako je od plate kupio pasnjak i sagradi sebi palatu? Da li Dilas misli.....Ne, niko ne MISLI inace bi se manuli coravog posla.

Mirko

pre 6 godina

Opozicija se ovim, na žalost, planski bavila i bavi i pre ubistva a posebno posle.

Joska

pre 6 godina

Za koji politički poen bi nosili i čoveka na duši,a upravo to pripisuju Vučiću.

Zlata

pre 6 godina

Ko su ti nepismeni kadrovi ,sa kupljenim diplomama privatnih fakulteta ?Niko i ništa ! Bez ikakvog predloga,bez ikakvog programa...obučeni samo da manipulišu narod ,lažu i da pare trpaju u vlastiti dzep ! Vučić je jedan jedini ,ne vole ga jer je hrabriji ,pametniji ,obrazovaniji a i bolji frajer od njih ! Lep i zgodan.Sve te koji crtaju metu ,pohapsila bi,jer uznemiravaju narod time !!!

Milos

pre 6 godina

Opozicija je skup lešinara, lažova i lopova. Kako ih nije sramota da tako nešto pokušaju da sprovedu? Lažovi i lopovi iz opozicije, sram vas bilo!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija