• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

21:39

BALŠA MASNO LAŽE ZA ĐILASA! Tvrdi da njegov bivši šef nije uzeo ni dinar kao ODBORNIK U SKUPŠTINI GRADA!

Politika

BALŠA MASNO LAŽE ZA ĐILASA! Tvrdi da njegov bivši šef nije uzeo ni dinar kao ODBORNIK U SKUPŠTINI GRADA!

Podeli vest

Balša Božović, poslanik Demokratske stranke masno je slagao odgovarajući na pitanje o svom pajtašu Draganu Đilasu i parama koje uzima kao odbornik u Skupštini grada Beograda iako bojkotuje njen rad!

Naime, Branislav Seničić, visoki funkcioner Lokalnog Fronta iz Kraljeva, postavio je jedno sasim jednostavno pitanje žutom Balši Božoviću, da mu otkrije da li Dragan Đilas zaista od 2014. godine uzima platu u Skupštini grada, iako bojkotuje njen rad, kao što piše embargo.rs u tekstu "BEOGRADSKI ODBORNIK ĐILAS OD 2014. BOJKOTUJE RAD SKUPŠTINE GRADA ALI UREDNO PRIMA MESEČNU APANAŽU – Za nerad zaradio 313 hiljada!".

printscreen

Balša je na ovo pitanje skočio kao da ga je zmija ujela. I počeo da laže i brani svog pajtaša i bivšeg šefa:

- Nije uzeo nikada ni dinar. To je glupost. Zadrzao je mandat, to je njegovo pravo - napisao je žuti Balša, grizući za svog bivšeg šefa Đilasa kao da mu je rod rođeni.

printscreen

- Sve kapiram - odgovorio je on.

I mi sve kapiramo.

I Beograđani sve kapiraju.

Jer, da su i Balša i Đilas najstrašnijii lažovi, najbolje govori izveštaj Agencije za borbu protiv korupcije u koejm je sve jasno kao dan:

printscreen

Pogledajte kompletnu prepisku o ovom zanmljivom "slučaju":

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija