• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.01.2018

10:31

(VIDEO) JA SAM TI BOLNA TAČKA! Sloba se pokačio sa Kijom: Ne zanima me tvoje mišljenje!

Rijaliti

(VIDEO) JA SAM TI BOLNA TAČKA! Sloba se pokačio sa Kijom: Ne zanima me tvoje mišljenje!

Podeli vest

Veliki šef prošle noći obavestio je zadrugare da su pali zadatak u kome su trebali da budu anđeli i đavoli, zbog čega neće biti organizovana žurka i ove nedelje, po drugi put za redom

Nakon pisam ukućani su održali sastanak u toku koga su iznosili svoje stavove. Kada je došao red na Slobu Radanovića, on je uspeo da se posvađa sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Po ko zna koji put dobijamo kreativan zadatak. Toliko nismo bili kreativni, da me je blam. Ja ne znam šta treba da nam pište još na uvo - pričao je Sloba o trenutku kada ukućani ne ustaju odmah nakon zvona koje ih budi.

- Pa ti si taj! Od trideset ljudi, desetak ljudi ustane. Nije baš da se uvek probudiš! Počnite od sebe prvo - umešala se Kija.

- Ja počinjem od sebe prvo, a tebe sam ja ovde izgleda bolna tačka! Ne zanima me tvoje mišljenje! - vikao je Sloba na Kristinu.

- Ni mene tvoje ne zanima, pa te slušam! Nemoj da se tripuješ da si bitan nešto! Govorim ti kao zadrugar zadrugaru! Ako hoću nešto da ti kažem, reći ću ti! Nemoj da misliš da je nešto lično! Nemoj da se tripuješ! Lepo ti kažem! Počni od sebe - odbrusila mu je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija