• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.01.2018

16:50

RADULE BI DA "ČEŠLJA" ĐILASA! Traži od gradske vlasti Beograda sve ugovore o Mostu na Adi!

Politika

RADULE BI DA "ČEŠLJA" ĐILASA! Traži od gradske vlasti Beograda sve ugovore o Mostu na Adi!

Podeli vest

Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića pozvao je danas gradske vlasti Beograda da objave sve ugovore i kompletne troškove izgradnje mosta na Adi koga su kako se navodi, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka do 2013. godine nazivali "najskupljim na svetu"

Navodeći da gradska uprava Beograda predvođena gradonačelnikom Draganom Đilasom nije objavila ugovore o mostu na Adi, DJB je saopštio da je po infomacijama iz medija, ugovor iz 2008. godine predviđao izgradnju mosta za 124 miliona evra, ali da su vremenom troškovi izgradnje mosta i pristupnih saobraćajnica značajno narasli. 

"Objavićemo sve ugovore o potrošnji novca iz gradskog budžeta pa će i most između 'ovih' i 'onih' svima biti vidljiv kao na dlanu. Zabranićemo potpisivanje tajnih ugovora i objaviti sve ugovore čiji je potpisnik Grad Beograd a štetni ugovori biće poništeni. Pokrenućemo i potrebne sudske i druge postupke kako bi se utvrdila odgovornost nadležnih - naveo je pokret.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija