• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

24.01.2018

22:38

MAJKA KRISTINE KOCKAR TVRDI: Kija i Luna treba da se drže zajedno, Sloba je jedini krivac

Rijaliti

MAJKA KRISTINE KOCKAR TVRDI: Kija i Luna treba da se drže zajedno, Sloba je jedini krivac

Podeli vest

Nada Zeljković kaže da joj je drago što su žena i ljubavnica njenog zeta Slobe Radanovića u Zadruzi korektne jedna prema drugoj, jer je on napravio celu zbrku

Majka Kristine Kockar Nada Zeljković kaže da Kija i Luna Đogani treba da se drže zajedno u rijalitiju Zadruga i da obe iskuliraju Slobu Radanovića!

Njoj nije čudno što se njena ćerka dobro slaže sa ljubavnicom svog muža, jer smatra da je njen zet jedini krivac za celu zbrku. Pevačeva tašta čak otkriva da u nekim situacijama žali ćerku Anabele Atijas, koja je Kiji preotela muža.

- Ja sam u celoj ovoj priči uz svoje dete, koje je povređeno. Ipak, mislim da mi žene treba da se držimo zajedno, pa tako i Kija i Luna. Njih dve su u nenormalnoj situaciji ispale normalne jedna prema drugoj. Čak sam primetila da im je ponekad žao one druge, što je ljudski. Žene se bolje razumeju, mi smo klan, lobi - priča Nada.

Andrija je podržava

printscreen instagram

Kijina mama kaže da Andrija i dalje podržava njenu ćerku.

- Andrija je korektan, poslovan čovek, koji joj se našao u najbolnijem trenutku. Ranije su bili zajedno, a kad je čuo šta se desilo, vratio joj se. On je i dalje podržava, ali i njegovi roditelji - priča Nada.

Ona se, kad je ušla u kratku posetu ćerci u Zadrugu, pozdravila sa Lunom. Time je, kako tvrdi, želela da jasno pokaže svoj stav o njoj, odnosno da joj ništa ne zamera.
- Prvo sam proverila sa Kijom da li bi joj to smetalo. Kao što sam i očekivala, rekla je da ne bi. Luna, dete, mi je tada kazala da je htela da mi priđe, ali da joj je bilo neprijatno, a ja sam odgovorila da nema razloga da se tako oseća. Vidite, mi žene se međusobno ne napadamo. U mnogim situacijama mi je žao Lune, mlada je, a kida se. Ne zna šta ju je snašlo- objašnjava svoja razmišljanja Kijina mama.

Kao primer da žene drugačije razmišljaju i osećaju od muškaraca navodi situaciju u kojoj je svim takmičarima, pa i Kristini prikazan snimak na kom se Sloba i Luna vaćare.
- Luni i Kiji je bilo neprijatno u tom trenutku. A Sloba je to doživeo kao nešto čime treba da se ponosi i uopšte nije imao obzira ni prema jednoj od njih dve - priča Zeljkovićeva.

(VIDEO) FRKA U ZADRUZI! MIKI NAPAO LEPOG MIĆU: Pčelar iz Kupinova, pukao načisto, hoće da NAPUSTI RIJALITI!

Privatna arhiva

NA OKUPU Sloba i Kija sa rodteljima

Prevario bi je i sa nekom drugom

Mada su mnogi očekivali da će se Kija, čim kroči nogom u Zadrugu, obrušiti na muževljevu ljubavnicu, to se do sada nije desilo. Stjuardesina mama objašnjava da njena ćerka nema razloga da ratuje sa Đoganijevom, jer bi je Sloba kad-tad prevario.
- Zašto bi ona napadala Lunu? Slobodan je krivac za sve što se desilo. Da nije bila ona, bila bi neka druga - smatra Slobina tašta, koja dodaje da razume i to što Anabela srčano brani svoju ćerku:

Ma kakve pare, život mu
je dala!

U nekoliko navrata supružnici su se svađali oko novca, pošto je Kristina tvrdila da je zarađivala, dok je on lenčario i muvao druge devojke:
- Ma kakve pare, ona je njemu život dala! Neka mu novac. Nebitan je! Ne želim o tome da pričam uopšte. Ali se pitam zašto je čekao da prođe datum kad je trebalo da mu izađu nova pesma i spot, pa tek onda da obelodani vezu sa Lunom? - poručuje Slobina tašta.

- Ona podržava svoje dete, ja svoje. To je normalno. Ipak, ako moja Kija pogreši, ja to ne opravdavam po svaku cenu. Trudim se da budem realna. Možda je Anabeli ova situacija prihvatljivija nego meni, jer je u šou-biznisu, a zna se da je tamo poželjno da se bude u centru pažnje. Nama to ne treba. Dovoljno je što me na ulici zaustavljaju, ispituju, nama je rijaliti svaki dan.

Na Luninu konstataciju da Kija i dalje voli Radanovića, jer je besomučno plakala zato što je saznala da se Sloba muvao i sa drugim devojkama pre konačne prevare pred kamerama, odgovara:
- Nju je to povredilo jer je shvatila da ju je izdao u periodu kad su se najviše voleli. Nije trebalo da viče na njega, već da mu se zahvali što se konačno razotkrio. Posle ovoga, on njoj više nikad neće biti partner, ali je očekivala da makar budu prijatelji.

(VIDEO) MIKI ŠOKIRAO: Ja dr*am svaki dan, obavezno! Odem ovamo u toalet napolju i završim posao!

Samo Slobin otac zna zašto je Kiji rekao "marš"

Privatna arhiva

Nada tvrdi da je Kristina imala lepo mišljenje o Slobinom ocu Dušanu, koji prilikom kratke posete sinu u "Zadruzi" nije želeo da se pozdravi sa snajom.
- Videla sam da joj je Dušan, kad je prišla da mu se javi, odgovorio sa: "Marš." Ona je Slobinog oca gotivila, nije im se mešao u život. Samo on zna zbog čega je tako reagovao. Meni je familija sa tatine strane iz Bosne i navikla sam na taj rečnik. Oni se diče kad nekog tako o'lade. Kristina na to nije navikla. U našoj kući se nikad nije psovalo, iako ja 28 godina radim kao konobarica i srećem se sa različitim ljudima u kafani - objašnjava njena mama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija