• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2018

12:58

VUČIĆ S TAČIJEM O NASTAVKU DIJALOGA I ISTRAZI UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!

Politika

VUČIĆ S TAČIJEM O NASTAVKU DIJALOGA I ISTRAZI UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Davosu sa predsednikom privremenih institucija u Prištini Hašimom Tačijem o nastavku dijaloga i problemima koji su na putu normalizaciji odnosa

Vučić je u tom kontekstu sa Tačijem razgovarao i o zahtevu da se srpski organi uključe u istragu ubistva Olivera Ivanovića, a za RTS je rekao da ne razume zašto su u Prištini prihvatili samo razmenu informacija, ali i da se nada da će oni pronaći ubice.

Predsednik Srbije je poručio da je važno da se razgovara i razmišlja o budućnosti srpskog i albanskog naroda.

- Mi moramo da je odlučimo šta je to što možemo, šta je to što želimo, šta je to što hoćemo sa sobom. U budućnosti da imamo realan, ozbiljan i odgovoran pristup. Da izgubimo najmanje što moramo a da dobijemo najviše što možemo - rekao je predsednik Vučić.

On je podsertio da je već bezbroj puta rekao da situacija u kojoj se Beograd i Priština dogovaraju mora da bude takva da "i jedni i drugi budemo pomalo nezadovoljani i ljuti".

- Ako neko misli da može da dobije sve, a da drugi ne dobije ništa, onda je to pogrešan put koji neće dovesti do rešenja - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije danas pre podne u Davosu je razgovarao i sa predsednikom Poljske Andžejom Dudom, kao i hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija