• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2018

14:11

UBEDLJIV PORAZ MOTIV ZA ZVEZDU! Alimpijević: Da protiv Olimpijakosa pokažemo pravo lice!

Crvena zvezda

UBEDLJIV PORAZ MOTIV ZA ZVEZDU! Alimpijević: Da protiv Olimpijakosa pokažemo pravo lice!

Podeli vest

Trener košakaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević je pred utakmicu protiv Olimpijakosa istakao da očekuje dobru igru svog tima, kao i da će njegovi igrači imati veliki motiv

Crveno-beli u petak od 19 časova dočekuju Olimpijakos u okviru 20. kola Evrolige, a utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Olimpijakos nam dolazi posle nekoliko promenljivih igara i forme, u kojoj su na impresivan način pobedili Makabi, ali i zabeležili dva poraza na gostovanjima. Očigledno da ovakav ritam ostavlja traga i na nešto iskusnije ekipe, kao što je Olimpijakos. Mi pred ovaj meč imamo višestruki motiv da odigramo angažovano i da se prikažemo u pravom svetlu - rekao je Alimpijević i dodao:

- Prvo doživeli smo ubedljiv poraz u Pireju i želimo da pokažemo napredak u odnosu na tu utakmicu od koje su neke uloge u timu promenjene i drugačije podeljene. Drugo, želimo da napravimo i dobru uvertiru za važne utakmice koje nas očekuju u narednom periodu, i treće, igramo pred našom publikom i želimo da se prikažemo u što boljem svetlu i odigramo jednu dobru utakmicu - istakao je trener Zvezde. 

Krilni centar Milko Bjelica smatra da Zvezda ima kvalitet da se suprotstavi Olimpijakosu.

- Bitna utakmica za nas, ne samo zato što nam dolazi veliki protivnik, već i kao deo pripreme za derbi koji je u takmičarskom smislu vrlo važan. Svi igrači su motivisani, pamtimo poraz u Pireju, jedan od najubedljivijih ove sezone i to će nam biti dodatna motivacija uz pune tribine da odigramo dobru utakmicu. Znamo da će biti dobar ambijent u hali i zato želimo da odigramo maksimalno angažovano i čvrsto u petak - rekao je Bjelica.

Zvezda će protiv Olimpijakosa biti oslabljena neigranjem Džejmsa Feldina, a pod znakom pitanja su Pero Antić i Alen Omić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija