• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpska liga

25.01.2018

14:28

SL: Isključivanje Srbije iz istrage - dokaz umešanosti Prištine u atentat na Ivanovića!

Politika

SL: Isključivanje Srbije iz istrage - dokaz umešanosti Prištine u atentat na Ivanovića!

Podeli vest

Srpska liga deli stav ministra policije Nebojše Stefanovića da upravo to što Priština odbija da omogući našim državnim organima da budu uključeni u istragu ubistva Olivera Ivanovića navodi na zaključak da kvazidržava Kosovo krije nešto od Srbije, rekao je predsednik SL Aleksandar Đurđev

On je podsetio da je i izjava Ivanovićeve udovice Milene da je njoj i njenom pokojnom mužu, za tri i po godine njegovog tamnovanja, najviše pomagao i "nudio pomoć, čak i privatno" predsednik Vučić, dokaz više da o krivcima za atentat mnogo toga znaju upravo u Euleksu koji se, na volšeban način, povukao iz istrage i sve prepustio organima jedine NATO države u Evropi.  

Đurđev primećuje da se u vezi s ovim ubistvom dešavaju vrlo neobične stvari, što pokazuje i činjenica da su se iz istrage "samoisključili" i Unmik i Euleks koji su, po međunarodnim rezolucijama, zaduženi za stabilnost i sprovođenje krivičnih istraga na Kosovu i Metohiji.

- Sve je, dakle, prepušteno paradržavnim organima u Prištini, a da je reč o zakulisnim radnjama vidi se i iz fakta da su pripadnici istražne jedinice Kosovske policije iz Ivanovićevih stranačkih prostorija uzeli i dve kamere za video-nadzor koje su, sasvim sigurno, snimile ubice i sam čin zločina. Zato smatramo da naša Vlada mora još jednom da stane iza zahteva ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i ultimativno zahteva od predstavnika međunarodne zajednice da se naši istražni i policijski organi što pre uključe u istragu ubistva Olivera Ivanovića, jer što vreme odmiče, sve je veća opasnost da tragovi i dokazi budu uništeni - apelovao je Aleksandar Đurđev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija