• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.01.2018

09:48

(VIDEO) DEVOJKA ZADRUGARA IZGUBILA BEBU U SAOBRAĆAJKI?! Dušica prenela TUŽNE VESTI, MUK U STUDIJU!

Rijaliti

(VIDEO) DEVOJKA ZADRUGARA IZGUBILA BEBU U SAOBRAĆAJKI?! Dušica prenela TUŽNE VESTI, MUK U STUDIJU!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević je sinoć u programu saopštila strašnu vest koja se tiče jednog učesnika Zadruge, a u istom trenutku zavladao je muk i neverica

Gosti u studiju u Šimanovcima sinoć su bili Soraja Vučelić i otac zadrugara Marka Miljkovića.

Otac zadrugara naglasio je da nije redovono pratio dešavanja u Beloj kući.

- Ja sam na selu, penzioner sam. Mogu sa žaljenjem da kažem da malo gledam Zadrugu. Neću ništa da krijem, ali nemam vremena. Dosta čujem od komšinica, valjda je bila neka čarka u početku, a zbog čega ne znam. Nisam uspeo ni da pitam Marka s obzirom na to da sam na kratko bio unutra.

Printscreen TV Pink

Nakon njegovog obraćana voditeljka je otkrila tužne stvari.

(VIDEO) IMALA SAM SEKS SA TVOJIM DRUGOM! Marija Ana priznala Filipu: Neću više da patim, plačem i pijem antidepresive!

Naime, izvesna Marijana otkrila je da je Miljkovićeva devojka iz Švajcarske doživela saobraćajnu nesreću, posle koje je bila u komi tri dana.

Ona je, prema Marijaninoj priči, bila trudna, a beba se, nažalost, nije spasila. Markova devojka, kako tvrdi Marijana, ne želi da Marko išta sazna, budući da je nosila njegovo dete, u šta Markov otac nije upućen.

- To mi nije poznato. Da ide u Švajcarsku to je tačno, ali mi nije poznato da se to desilo. On se više poveravao majci, ali ne verujem ni da ona za to zna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija