• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.01.2018

19:36

STEFANOVIĆ I SKOT: Sve strane da preduzmu neophodne korake u cilju rasvetljavanja ubistva Olivera Ivvanovića brzo napreduje

Politika

STEFANOVIĆ I SKOT: Sve strane da preduzmu neophodne korake u cilju rasvetljavanja ubistva Olivera Ivvanovića brzo napreduje

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skot razgovarali su danas u Beogradu o nastavku saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova i agencija za sprovođenja zakona SAD

Stefanović i Skot istakli su značaj i važnost uloge policije za bezbednost građana i dogovorili nastavak bilateralne saradnje, posebno na polju očuvanja bezbednosti granica, borbe protiv terorizma i organizovanog kriminala, navodi se u saopštenju MUP.

Prema oceni Skota, Srbija je uložila dodatne napore na polju borbe protiv terorizma i trgovine ljudima, a ambasador je na sastanku ponudio dalju podršku SAD.

Govoreći o ubistvu Olivera Ivanovića, Stefanović i Skot su istakli da je važno da istraga u ovom slučaju brzo napreduje i složili se da sve strane moraju preduzeti neophodne korake u cilju rasvetljavanja ovog zločina.

Na sastanku je bilo reči o situaciji u regionu, a Stefanović i Skot složili su se da sve zemlje u regionu moraju raditi na očuvanju stabilnosti.    

Ambasador Skot istakao je da će SAD nastaviti da podržavaju Srbiju na putu evropskih integracija, podsetivši da su oni od 2001. godine donirali više od 30 miliona dolara za jačanje kapaciteta i obuku policijskih službenika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 6 godina

Па ми хоћемо , али из Приштине нам не дозвољавају да се прикључимо истрази.

Alhemičar

pre 6 godina

Убице су шиптарски терористи , заједно са твојом ЦИА , амерички амбасадоре !

jovana

pre 6 godina

Svaka podrška Srbiji u ovom trenutku je dobrodošla, kako na putu evropskih integracija, tako i u rešavanju ubistva Olivera Ivanovića.

Fatima

pre 6 godina

Skot može da pomogne oko rasvetljavanja, tj otkrivanja počinioca ubistva Ivanovića.

Milanko Vitomir

pre 6 godina

Fatima: Pa on da je hteoda pomogne onda bi izvršio pritisak na Prištinu da dozvoli da se Srbija aktivno uključi u rasvetljavanju ubistva Olivera Ivanovića.

Kralj

pre 6 godina

Priština nema želju da sarađuje, bez obzira na po neke izjave.

jeste

pre 6 godina

Deklarativno ponašanje, američkog ambasadora.

Verica

pre 6 godina

Podrščka SAD-a na našem putu ka EU značajna, kao i saznanje da je napor uložen u očuvanje mira i suzbijanje kriminala primećen i da neće izostati pomoć i podrška da u budućnosti bude još bolje.

Marina Matic

pre 6 godina

Resavanje ovakvih slucajeva odnosno zlocina ne sme da se razvlaci.

Oki

pre 6 godina

Ne sme se odustati od pronalazenje pocinilaca ovog zlocina koji je potresao ceo Srpski narod.

Lepojka

pre 6 godina

Kad obe strane a pogotovao Priština se uozbilje verujem da će rešiti slučaj Ivanović ako do tada nalogodavci budu živi.

ana

pre 6 godina

Podrska SAD-a nam je neophodna u rasvetljavanju slucaja.

Nena

pre 6 godina

Ne mora Amerika da nam pomaže, samo neka već jednom prestane da nam odmaže.

Leka

pre 6 godina

Voleli Ameriku ili ne, moramo da nastavimo bilatreralnu saradnju sa njima.

Milana

pre 6 godina

Tako je, trebaju se sve strane uključiti da razreše slučaj.

Janko

pre 6 godina

Srbija ima velikog interesa da se to ubistvo razresi,pa se nadamo da svi koji su angazovani na tome,da ce uloziti veliki napor i svoje znanje da se to i ostvari i to brzo.

Jovan

pre 6 godina

Skot vrlo dobro zna da je Amerika podržala, i to panično, Prištinu da sama vodi slučaj ubistva Ivanović. Očigledno joj nije bilo u interesu da se otkrije ubica!

Peđa

pre 6 godina

Na rečima sve može, ali na delu ne, jer je Priština odbila zahtev Srbije da učestvuje u istrazi ubistva Olivera Ivanovića. Prištini je sve dozvoljeno.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija