• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.I.

27.01.2018

20:14

NASTAVLJA SA BAHAĆENJEM: Šapić oteo lokal za izborni štab!?

Politika

NASTAVLJA SA BAHAĆENJEM: Šapić oteo lokal za izborni štab!?

Podeli vest

Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić nasilno je preoteo poslovni prostor i tu smestio svoj izborni štab, tvrdi portal Embargo!

Kako navode, Šapićevi aktivisti obili su bravu i nasilno ušli u poslovni prostor u Bulevaru Mihajla Pupina 171 na Novom Beogradu, koji se nalazi na 14. spratu ovog solitera! 

Samo bahato
Šapićevi aktivisti nasilno su ušli na 14. sprat jednog solitera i uzurpirali tuđe prostorije
Embargo

Oni su zatim stavili natpis "Aleksandar Šapić - gradonačelnik, izborna jedinica MZ Oton Župančić" na rešetke ulaznih vrata!

- Službenici Sekretarijata za imovinske i pravne poslove terenskom proverom zvanično su konstatovali da se u pomenutom objektu, koji se nalazi u javnoj svojini grada, nalazi više nepoznatih lica. Službenici ni sa bravarom nisu mogli da uđu u objekat, a naišli su na blokadu sa druge strane. Kada su se naknadno vratili, susreli su se sa apelom stanara te zgrade, koji mole nadležne organe da ni po koju cenu ne izdaju objekat političkim strankama, jer bi im to ugrozilo mir - piše Embargo.

mojugao

DARKO GLIŠIĆ

Predsednik IO SNS

Nasilje je Šapićeva dominantna osobina. Puno je primera, od privatnih objekata koje je nasilno gradio do odnosa prema saradnicima. Kako se sad ponašaju, još gore bi se sutra ponašali da dođu na vlast.

Komentarišući ove navode, Šapić kaže za Informer da je prvo pomislio da je u pitanju šala.

- Međutim, očigledno je naređenje da se o ovoj bruci piše, kako neko obija prostorije u moje ime i na sve ostavlja "moj potpis" da se za svaki slučaj zna da sam to ja uradio. Nadam se samo da bolesnici koji to rade neće početi da u moje ime do izbora ubijaju i ljude - podvlači Šapić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija