• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.01.2018

22:13

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ VOLI MUŠKARCE?! Šokantne tvrdnje BIVŠEG ZADRUGARA: I mene je zvao da se DRUŽIMO!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ VOLI MUŠKARCE?! Šokantne tvrdnje BIVŠEG ZADRUGARA: I mene je zvao da se DRUŽIMO!

Podeli vest

Ove nedelje, pojavili su se navodi da Marko Zec, nekadašnji učesnik najgledanijeg rijaliti programa Zadruga iz ličnog iskustva zna da je Slobodan Radanović, aktuelni zadrugar koji je svoju ženu prevario sa Lunom Đogani, opredeljen i za mušku populaciju u ljubavnim odnosima. Podsetimo već nekoliko dana mogu se čuti prče da je pevač pokušao da zavede ovog crnogorskog modela

Mi smo rešili da proverimo ove glasine zbog kojih već nekoliko dana gore društvene mreže. Kada smo pozvali Marka Zeca, on je bio i više nego raspoložen za priču o pevaču koga zna odranije, ali sa kojim i nije bilo preterano blizak u Zadruzi.

- Ja sam ispričao to za nekog druga, da on to zna. Ova priča je odavno. Čuo sad da sam i ja kao slao neke svoje gole slike Slobi, nisam u životu, majke mi! Sloba nije bio toliko ranije popularan, pa je hteo da se zakači za nekog momka. Sad ga je Kija uhvatila. Hteo je da se zakači na Anđela, ali nije, jer ga nije poznavao, pa se zakačio na mene. Mislio je da se neću ljutiti ako mi nakači tako neku priču! Gde baš na Marka Zeca?! - pitao se ovaj bivši zadrugar!

pink.rs

Marko Zec rekao nam je da mu nije jasno odakle Slobodan Radanović ima njegove erotske fotografije koje je slao devojkama. Zec nam je u nastavku razgovora ispričao i kako je izgledala njegova komunikacija sa Radanovićem prošlog leta. Markova priča može se uporediti i sa pričom Nadežde Biljić, kojoj je Sloba, isto kao i Zecu slao poruke u ranim jutarnjim satima.

- On dođe ovde u Budvu na neke svirke leti. Zvao me. Zvao mi je i u treretanu i da stupimo u neki kontakt. Jednom mi je rekao: "Ja ti pevam večeras u vili jednom u ovde, pa ti svrati!". Ja sam ostao iznenađen. Ajde da se mi znamo nekoliko godina, da smo prijatelji, pa da ima tu slobodu to da mi kaže. Meni je tu bilo malo čudno, neću da kažem da me je muvao, ali... - nije nastavio Marko Zec svoju rečenicu.

pink.rs

- Verovatno da sam došao na svirku, on bi ovo-ono. Kao da sam ja nešto! Odakle znam, takvi su ti momci! Meni su i pre "Zadruge" silni likovi slali poruke kao da sam zgodan, a dobijao sam i one stvari. Njihovo je da probaju, isto kao i ja kada probam kod neke devojke. Ja sam toliko dobio tih antena muških, da mogu da otvorim radio stanicu. Sloba mi nije slao svoju antenu - govorio je Zec.

NEĆE SE DOBRO PROVESTI! ZADRUGARE ČEKA VELIKO IZNENAĐENJE! Vanredno PISMO Velikog šefa UNEĆE POMETNJU u Belu kuću!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija