• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

29.01.2018

16:31

​REAGOVAO NA PROTESTNU NOTU! Vulin: Hrvatski pokušaj da se Srbija ućutka dokaz je da fašizam ne umire kad se VOJNO PORAZI!

Politika

​REAGOVAO NA PROTESTNU NOTU! Vulin: Hrvatski pokušaj da se Srbija ućutka dokaz je da fašizam ne umire kad se VOJNO PORAZI!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da hrvatski pokušaj da se Srbija ućutka i da se sećanje na jasenovačke mučenike zabrani, dokaz je da fašizam ne umire kada se vojno porazi, te da zaborav vodi u ponavljanje zločina

Reagujući na protestnu notu koju je Hrvatska uputila Srbiji zbog izložbe o Jasenovcu u Ujedinjenim nacijama, Vulin je u izjavi za medije, naveo:

- Hrvatski pokušaj da se Srbija ućutka i da se sećanje na jasenovačke mučenike zabrani, dokaz je da fašizam ne umire kada se vojno porazi. Država čiji najviši funkcioneri nose vence na grobove ustaša u Blajburgu nije država koja može da saoseća sa patnjama ustaških žrtava. 

Minitar je poručio i da zato što su Srbi decenijama ćutali o Jasenovcu dočekali su da im se isto zlo ponovi u Oluji. 

- Zaborav vodi u ponavljanje, a to Srbija i Srbi više nikada neće dozvoliti - naveo je Vulin.

VULIN: Destabilizaciju izazivaju ubistva i pokušaji ukidanja suda!

VULIN O NEMAČKOJ PREPORUCI SVOJIM GRAĐANIMA DA NE PUTUJU NA KOSOVO: Tražili smo da nam objasne kakva to saznanja imaju




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija