• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2018

18:07

ĐILAS HOĆE VUČIĆEVU GLAVU:  Jankovićev i Jeremićev kandidat PRIZNAO, Beograd ga ne zanima CILJ MU JE RUŠENJE VLASTI U SRBIJI!

Politika

ĐILAS HOĆE VUČIĆEVU GLAVU: Jankovićev i Jeremićev kandidat PRIZNAO, Beograd ga ne zanima CILJ MU JE RUŠENJE VLASTI U SRBIJI!

Podeli vest

Dragan Đilas na predstavljanju kandidature priznao da ga ne zanima Beograd i da mu je cilj rušenje vlasti u Srbiji. Žuti će posle izbora pokušati da na silu otmu državu i postave Jankovića za premijera

Lider žute tajkunske koalicije Dragan Đilas priznao je juče da ga zapravo ne zanima Beograd, već da mu je cilj da sa svojim partnerima - Jankovićem, Jeremićem, Veljom Ilićem i sličnima - na silu otme vlast u celoj Srbiji!

Na predstavljanju svoje kandidature za gradonačelnika prestonice Đilas je juče jasno i glasno poručio da su lokalni izbori samo uvod u 'specijalni rat' na republičkom nivou.

Ima spremne kadrove

Da ozbiljno razmišlja o otimanju vlasti u Srbiji, potvrđuje i činjenica da Đilas već ima i spremne potencijalne kandidate za nove ministre, pa čak i za funkciju premijera. Neke od njih nabrojao je u svom govoru.

Đilasov pritisak na medije:
Pet tužbi protiv Informera

Tajkun Dragan Đilas na sve načine pokušava da ućutka Informer i spreči nas da objavljujemo istinu o njemu i njegovim saradnicima.
Đilas je samo od avgusta prošle godine do danas podneo pet tužbi protiv Informera. On se žali sudu da je pretrpeo ogroman 'duševni bol' i da mu je narušen ugled, pa kao nadoknadu traži odštetu od ukupno 1,8 miliona dinara!

- Želimo da se napravi nova vlada u ovoj zemlji koja će nas dovesti u normalu. Ja sam siguran da bi svi ovi ljudi ovde bili presrećni kada bi neko kao recimo predsednik SANU Vladimir Kostić bio na čelu Vlade i da on kaže da će žrtvovati koju godinu života da povede tu Vladu. Pa da u tom kabinetu sedi sudija Miodrag Majić, koji je pokazao hrabrost, da on bude ministar pravosuđa. Da u tu Vladu pozovemo nekoga kao Danicu Popović, sa kojom se ja inače ekonomski ne slažem, da bude ministar finansija. Da Marija Bogdanović koju godinu svog života, umesto na proteste, uloži u vođenje prosvete. Zamislite takvu Vladu, ta Vlada treba da vodi Srbiju napred, a mi da pomognemo tako što ćemo ubediti građane da izađu da glasaju kako bi tako nešto imali sutra... - rekao je Đilas i dodao da mu je svojevremeno nuđeno i premijersko mesto, ali da ga je odbio jer to ne zna da radi (!?!).


I Đilasov koalicioni partner, lider PSG Saša Janković najavio je juče da će pokušati da izazovu haos u celoj Srbiji.


- Beogradski izbori nisu samo bitka za glavni grad, već za celu Srbiju jer Beograd ima posebno mesto u zemlji - objasnio je Janković.


Na drugoj strani, potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da Đilasu i njegovim pajtašima očigledno nije stalo do Beograđana već samo do vlasti i fotelja.


- Očigledna je namera Miškovićevih lakeja Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića i ostalih da u Srbiju unesu nestabilnost. Njima su izbori u Beogradu samo oruđe! Nije njima stalo ni do Beograda ni do Srbije, već samo žele da se dokopaju fotelja i vlasti, pa da ponovo zadužuju i uništavaju Srbiju i njene građane, dok u isto vreme pune svoje džepove. Ipak, uveren sam da im građani neće dozvoliti da ponovo prave haos i nestabilnost i da ekonomski rast Srbije zaustave samo da bi omogućili ekonomsko jačanje dobro znanih lopuža i tajkuna - ocenjuje Jovanov.

Neostvariv scenario


Politikolog Jelena Vukoičić kaže za Informer da je to što Đilas planira vrlo teško ostvarivo.


- Čak i da partije okupljene oko Đilasa preuzmu vlast u prestonici, što je malo verovatno, takav scenario na nivou republike apsolutno je nemoguć. Janković, Jeremić i Đilas nemaju nikakvo uporište van Beograda i rezultati lokalnih izbora u različitim opštinama to konstantno pokazuju - ističe Vukoičićeva.

'Preleteli' od Jankovića kod ŠuletaNovinar Srđan Škoro, akademik Dušan Teodorović i novinarka Tatjana Vojtehovski, koji su doskoro zdušno podržavali Sašu Jankovića, sada su stali uz Dragana Šutanovca i podržali njegovu kandidaturu za gradonačelnika Beograda!
Ovi 'preletači' juče su prisustvovali predstavljanju liste 'Da oslobodimo Beograd' i iz prvih redova podržavali Šutanovca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija