• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

31.01.2018

22:29

AMERI SE PLAŠE ŠEŠELJA: Zabranili mu da uđe u SAD, vojvoda odgovorio ta zabrana ZNAČI DA JE ON SVETSKA FACA!

Politika

AMERI SE PLAŠE ŠEŠELJA: Zabranili mu da uđe u SAD, vojvoda odgovorio ta zabrana ZNAČI DA JE ON SVETSKA FACA!

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izrazio je veliko zadovoljstvo zbog vesti da se našao na ažuriranoj "crnoj listi" kojom su mu SAD produžile zabranu ulaska na njihovu teritoriju

Na pitanje da li je planirao da putuje u Ameriku, Šešelj kaže da to nije imao u planu, da nema interesa za to i dodaje da ne veruje da bi tamo imao nešto lepo da vidi.

- Ali, u svakom slučaju, ta zabrana znači da sam neko i nešto u svetskim razmerama i to me je obradovalo.

Vojislav Šešelj se osvrnuo i na to što su na ažuriranoj listi i dalje Slobodan Milošević i Goran Hadšić, iako su preminuli.

On je rekao da se "kod tih zapadnjaka svašta dešava".

- Desilo se svojevremeno da je papa Stefan VI naredio da se njegov prethodnik, papa Formoz, izvadi iz groba i da mu se mrtvom sudi i da se onda spali na lomači. Tamo postoji praksa suđenja mrtvim ljudima - zaključio je predsednik SRS.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija