• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2018

18:03

JANKOVIĆ: ĐILAS JE GLAVNI ČOVEK ZA KRAĐU IZBORA! Šokantna otkrića o međusobnim optužbama lidera opozicije!

Politika

JANKOVIĆ: ĐILAS JE GLAVNI ČOVEK ZA KRAĐU IZBORA! Šokantna otkrića o međusobnim optužbama lidera opozicije!

Podeli vest

Kristina Kovač otkrila da je Saša Janković funkcionerima PSG pred predsedničke izbore tvrdio da je Dragan Đilas 'Vučićev čovek' i da je on stručnjak za krađu izbora! Janković ovo juče nije demantovao

Lider PSG Saša Janković tvrdio je u toku prošlogodišnje predsedničke kampanje da je Dragan Đilas 'specijalac' zadužen za krađu izbora i da je on zapravo "Vučićev čovek" koji tajno radi za SNS!?!

Ovu šokantnu informaciju otkrila je juče poznata pop pevačica Kristina Kovač, koja je doskora bila vatreni promoter i bliski saradnik Saše Jankovića. Kovačeva otvoreno tvrdi da je Janković njoj i drugim ljudima iz vrha PSG u poverenju rekao da je Đilas lopov i prevarant!


I možda sve to i ne bi bila velika i važna priča da Saša Janković i Dragan Đilas danas nisu koalicioni partneri na lokalnim izborima u Beogradu.

Šta je razlog ove promene...

Kristina Kovač juče je na Tviteru doslovce napisala:


"Sadašnjost: '... sa punim poverenjem Dragan Đilas'. Rez na jek predsedničke kampanje, ručak posle konvencije u Novom Sadu, apelaši 100 i njih dvoje. On, tonom 'u poverenju' - 'Đilas je glavni čovek SNS za organizovanje krađe na izborima'. I sad ne treba da mi bude fuj sve zajedno? Kako?!"

print/youtube


Zanimljivo je da je pre mesec i po dana i akademik Dušan Teodorović, bivši visoki funkcioner PSG, izneo vrlo sličnu optužbu na račun Jankovića.


"Jedan čovek u proleće 2017: 'Đilas stalno sedi u kafiću na pumpi kod "Sava centra" sa Andrejom. On je Vučićev trojanski konj'. Taj isti čovek pre sat vremena na skupštini PSG predlaže Đilasa za gradonačelnika Beograda. Nema izvlačenja iz konteksta. Ima samo istine", napisao je Teodorović 16. decembra na Tviteru.


Saša Janković, upitan da prokomentariše tvrdnje svojih donedavnih simpatizera, nije bio raspoložen za priču.


- Ne odgovaram na tračeve... - kratko je Janković procedio kroz zube. Nije, međutim, objasnio šta su ovde tačno tračevi i kako to sada javnost ne treba da veruje Kristini Kovač, a doskora je ta žena bila junakinja Pokreta slobodnih građana?!

Public

Dragan Đilas nije odgovarao na pozive i poruke novinara i urednika Informera.

Na drugoj strani, šef poslanika SNS Aleksandar Martinović kaže da je Janković "jako sumnjiva ličnost".


- Osim što je kompromitovao funkciju ombudsmana, koju je koristio za ličnu promociju, ali i da bi uzimao 3.000 evra mesečno od građana, Janković je pokazao i da je jako neuspešan političar. Sada se pokazuje i da je strašan lažov i jadni šibicar, koji napada i hvali ljude vodeći se samo svojim ličnim interesima. Ovo je još jedan dokaz Jankovićevog licemerja, ali i straha od političkog sloma. Drago mi je da sve više ljudi počinje da shvata tajkunsko-politikantsko lice Jankovića, koji je spreman da podrži i crnog đavola za dovoljnu svotu novca. Jankoviću nisu važni građani, njemu je važniji tajkunski 'audi A8' kojim se bahati po Srbiji. Tajkun Đilas mu sigurno bar to može obezbediti... - ističe Martinović.

Sam pao, sam se "ubio"

Politikolog Jelena Vukoičić kaže da nije iznenađena revoltom Jankovićevih bivših saradnika.


- Janković je poznat po autokratskom načinu vođenja stranke u kojoj se niko osim njega ništa ne pita. Zato su mnogi odlučili da ga napuste i iznesu "prljav veš". U međuvremenu, Janković je sebi naneo političku štetu sukobima s drugim opozicionim liderima. Svi ti incidenti u velikoj meri uticali su na urušavanje njegovog imidža - ističe Vukoičićeva.

Kojo: Navuko si nas ko mlade majmune!

Promo


Saša Janković je preksinoć preko društvenih mreža počeo da moli sve one koji su mu okrenuli leđa da na lokalnim izborima podrže njegovu koaliciju sa Đilasom."Ovo nije trenutak za političko nadigravanje i zato pozivam sve one koji su stali iza mene u predsedničkoj kampanji da danas pristupe ovom zajedničkom frontu", napisao je Janković na Tviteru.Njegova objava izazvala je lavinu negativnih komentara, a među prvima se oglasio glumac Nikola Kojo:"Pa kako, bre? Još se nismo oporavili od sramote što si nas navuko ko mlade majmune, a ti bi sad opet? Pa nemoj stvaaarno, neozbiljan si..."




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Palcica2015

pre 6 godina

Do pre neki dan zajedno sad se opet pljuje..Sta reci...

Palcica2015

pre 6 godina

Svaka ljubav tri dana dosta .Haha koji debili...

Nena

pre 6 godina

U opoziciji se svašta može očekivati, tako da ovo nisu uopšte šokantna otkrića.

robinhude84

pre 6 godina

Jankovicu, Jankovicu, opet klevetas tvoje bliznje!

Nada

pre 6 godina

Zato su i u koaliciji, jer im treba covek za koga misle da moze da pokrade izbore, jer drugoga nacina da pobede realno nemaju!

Ana

pre 6 godina

Pocelo je medjusobno vredjanje pred izbore, hahahaha.

Ana

pre 6 godina

A ne zna se ko je veći lopov od njih dvojice...

Fudbaler

pre 6 godina

Janković je čovek koji je veliki uništitelj našeg naroda,on zna samo da pljačka i krade, to je opšta poznata stvar.Ništa ovaj narod ne iznenađuje.

Marija

pre 6 godina

Ova dvojica kao da su u rijalitiju. Postaju sve simpaticniji.

Klara

pre 6 godina

Samo smo čekali kada će pući ta bratska ljubav Jankovića i Đilasa.

Tanja

pre 6 godina

Opozicija nastavlja u svom stilu medjusobnu pljuvacinu.. Od njih je to i za ocekivati!

SRDJAN SRDIC

pre 6 godina

BOZE BOZE gori su i od spanskih serija, eto u kakvom je stanju opozicija, jer namju ni plan ni program a vidim ni ideju kuda bi ova drzava trebala da ide, pa sad glasacu izaberi.

Misa

pre 6 godina

Medjusobna mrznja opozicije je ogromna iako pokusavaju to da sakriju nemoguce je.

Maki

pre 6 godina

Cirkus zvani "opozicija" definitivno nema pardona, postaje smešno i patetično a tako se izbori ne dobijaju...propast u najavi iste.

Darko

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da Jankovic cirkuzant u politici !

Deki

pre 6 godina

Dokle vise Jankovicu nije ti ovo cirkuz vec politika, mani se politike i idi u cirkuzante !

Marija

pre 6 godina

Nije ni jankovic nista bolji...dva lopova se nasla

mala

pre 6 godina

Svima nam je bas nedostajala ova medjusobna pljuvacina.

Juki Alik

pre 6 godina

Kristina Kovac je lazljiva, nesposobna i potpuno propala. Ona ce za 2 crvene reci i za crnog djavola da je andjeo. Botcina

andra

pre 6 godina

Kristina Kovač,da li je to ona dama koja se preko neta odriče rodjene sestre?Kakva moralna gromada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija