• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2018

15:59

BEDNE KUKAVICE! Miševi iz opozicije čekali da Vučić ode u Beč, PA GA NAPALI IZ SVIH ORUŽJA!

Politika

BEDNE KUKAVICE! Miševi iz opozicije čekali da Vučić ode u Beč, PA GA NAPALI IZ SVIH ORUŽJA!

Podeli vest

Upravo dan kada predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u diplomatskoj inicijativi u Beču, gde razgovara o podršci Austrije mirnom rešenju Kosovskog problema, opozicija je jedva dočekala za sinhronizovani napad na njega! 

Naime, baš u danu kada predsednik Srbije smituje strasti i insistira na dijalogu, tokom izlaganja ambasadora SAD Kajla Skota u Nišu "nezadovoljni građanin" bacao je letke na kojima je pisalo "Ne u NATO" i vikao "ubice" i "Kosovo je Srbija", upravo dok je ambasador Skot u zgradi Univerziteta govorio na temu "Pogrešno razumevanje politike SAD u Srbiji".

Neposredno potom, novinar CIA TV N1 Nikola Radišić požalio se da su ga u centru grada napala dva nepoznata lica i uz pljuvanje mu psovali mater "američku" i "izdajničku". A to su, naravno, kao zapete puške dočekala srpski opozicionari krijući se iza svojih tzv. "nezavisnih" novinarskih udruženja koja su osula drvlje i kamenje po - Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci?!

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - PRIPREME ZA FINALNI HAOS!

"Najviše zahvaljujući Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, koji se novinarima TV N1 uglavnom obraća vrlo agresivno, na krajnje neprofesionalan i optužujući način, a zatim i niže rangiranim funkcionerima SNS-a, koji ovu TV kuću etiketiraju kao 'američku' ili 'CIA' televiziju ili, u najboljem slučaju, medij koji 'radi protiv Vlade Srbije', TV N1 je odavno izložena otvorenim, sirovim, gotovo i beskrupuloznim napadima i pritiscima, tako da poslednje pretnje Nikoli Radišiću, nažalost, spadaju u red - očekivanih", saopštili su zajedno Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV).
 

NEZAVISNI LICEMERI! NUNS otvoreno u kampanji zrgčenog SAŠE JANKOVIĆA!

Za divno čudo, oba ova šatro nezavisna udruženja su u otvorenoj kampanji protiv aktuelne vlasti u kojoj ne biraju sredstva. Tako je, na primer, NDNV pre samo nekoliko dana objavilo nepotpisani tekst (?!) u kojem fašistima nazivaju vladike SPC, kao i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića, koji su odali poštu žrtvama zloglasne novosadske racije, počinjene od mađarskih fašista. I nikom ništa! Niko da se oglasi tim povodom.

KOMPLETNI IDIOTI! Ogavni govor mržnje na sajtu "nezavisnih novinara" Vojvodine! ČELNIKE NOVOG SADA I VLADIKE SPC NAZVALI FAŠISTIMA!

A da ne govorio o NUNS-u i njihovom čelniku Slaviši Lekiću koji pored svakodnevnih bolesnih statusa na Tviteru otvoreno podržava Sašu Jankovića i tako sasvim obesmišljava prefiks "nezavisni" u nazivu svog udruženja.

LEKIĆU TREBA LEKIĆ! Predsednik NUNS nastavlja da piše bolesne poruke na Tviteru!

VIŠE OD 50 REDAKCIJA ODGOVORILO SLAVIŠI LEKIĆU: Odluči se, ili si novinar ili član izbornog štaba!

E takvi su se danas okupili, dok predsednik Vučić bije diplomatsku bitku za Srbiju u Beču, da ga ovde napadnu iz svih oružja. Kao da je neko budala, pa može da pomisli da je to slučajno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

SVA TA UDRUŽENJA NOVINARA I SVE NEVLADINE OEGANIZACIJE TREBA TRETIRATI KAO POLITIČKE JER SE TAKO I PONAŠAJU.

Stojan

pre 6 godina

Sve bi dali cak i svoju drzavu samo za malo vlasti

Kurčević Andrija

pre 6 godina

Све лопов до лопова, изгледа понестало пара лоповима, а Вучић неда. А тога из Н1 што каже да га је неко напао, па то је он и они платили неког бједника да направи с.ање. Зашто га није усликао?

Ana

pre 6 godina

E, a bas su jadni i providni. Pokusavaju da nesto izgleda kao 'spontano', a ustvari je ocigledno iz aviona i onda se kao cude kad puknu na izborima, pa se dernjaju kako su osteceni i pokradeni. Ma, stvarno jad i beda

Hedona

pre 6 godina

Opozicija ništa drugo i ne zna da radi sem da pljuje po naprednjaci velike su to novce uložile po raznim organizacijama.

Laki

pre 6 godina

Pa to su ti "veliki" političari, koji smeju da pljuju i vređaju kad im neko okrene leđa. Drugačije ne znaju, jer nemaju šta da ponude !

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija