• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2018

19:43

STEFANOVIĆ ZAPUŠIO USTA JANKOVIĆU:  Apsolutna je laž da policija nije izašla na lice mesta tokom skupa "Zavetnika"

Politika

STEFANOVIĆ ZAPUŠIO USTA JANKOVIĆU: Apsolutna je laž da policija nije izašla na lice mesta tokom skupa "Zavetnika"

Podeli vest

Lider Pokreta Slobodnih građana Saša Janković spreman je na sve samo da dođe do cilja, pobede na beogradskim izborima, pa je tako danas direktno udario na policiju služeći se svojim omiljenim oružjem - laganjem!

Janković je na Twiter profilu svog pokreta "upozorio" građane na nove slučajeve, kako ih je nazvao, javnog prokazivanja neistomišljenika i optužio je policiju da nije izašla na lice mesta tokom skupa "Zavetnika".

- Pokret slobodnih građana upozorava javnost na nove slučajeve javnog prokazivanja neistomišljenika i njihovo proglašavanje za izdajnike i neprijatelje učinjene putem medijskih i političkih satelita Srpske napredne stranke - stoji na Tviteru Jankovićevog pokreta.

Da je Jankoviću stalo samo do blaćenja političkih protivnika i dolaska na vlast, govori i činjenica da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova bili prisutni na pomenutom skupu što je potvrdio i ministar Nebojša Stefanović.

- Nastavljaju se napadi neodgovornih i zlonamernih političara na policiju. Apsolutna je laž da policija nije izašla na lice mesta tokom skupa "Zavetnika". Pet minuta nakon poziva došli su i obavili razgovor sa okupljenima koji su se ubrzo potom razišli - naveo je Stefanović.

Dakle, jasno je ko dan da Janković ne bira sredstva da stigne do zacrtanog cilja, pa makar se služio i lažima. 

Ovim povodom oglasio se i MUP zvaničnim saopštenjem.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odbacuje netačne tvrdnje koje su se pojavile u medijima da policija nije reagovala nakon poziva predstavnika Kuće ljudskih prava zbog protesta ispred sedišta ove organizacije.

Svega pet minuta nakon poziva koji je primljen u 10.40 časova policija je stigla na mesto događaja, gde je obavljen razgovor sa okupljenima, koji su se ubrzo posle toga i razišli.

Policija je propratila razilazak okupljenih i prilikom navedenog događaja nije bilo narušavanja javnog reda i mira
- navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 6 godina

Jankovic je izgubio svaku podrsku naroda,ako ju je ikad i imao!

Aneta

pre 6 godina

Ja sve očekujem od Jankovića, i više me ništa ne čudi. Čovek je spreman na sve.

jova

pre 6 godina

Onaj ko se finansira iz inostranstva i organizuje haos na ulicama sigurno nije prijatelj ove zemlje, ovaj narod je naučio lekciju i više ne naseda na njihove predstave. Promenite državu ovde ste provaljeni, Srbija sa Vučićem ide napred i to niko ne može zaustaviti. Vlast se dobija na demokratskim izborima, ako uopšte znate šta je demokratija.

Tara

pre 6 godina

Јанковић није ништа научио из пораза на изборима , па се опет служи лажима.

Alhemičar

pre 6 godina

Јанковић се опет служи лажима , како му не досади више , јер је нама апсолутно досадио.

Natasa

pre 6 godina

Jankovic svaki dan sve vise i vise upada u svoje lazi.

GajbexG

pre 6 godina

E neka ga je Stefanovic nalepio, bas mi je drago a i milo.

kontesanera

pre 6 godina

Janković još jednom pokušao lažima da dođe do jeftinih političkih poena,ali nije i dalje shvatio da on nije taj kome narod veruje.

steva

pre 6 godina

Jankoviću je bitno da napada i blati SNS.Napadi na policiju su zlonamerni i neodgovorni

KOSTA

pre 6 godina

Krajnje je vreme da opozicija vec jednom prestane da skrece paznju na ovako jeftin i providan nacin. Ne vidim razlog zasto opozicija stalno napada nekoga iz vlasti, gospodo nadjite drugi metod da dodbijete medijsku paznju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija