• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2018

08:22

TEŽAK UDES U CENTRU BEOGRADA, 14 povređenih, TROJE SE BORE ZA ŽIVOT!

Politika

TEŽAK UDES U CENTRU BEOGRADA, 14 povređenih, TROJE SE BORE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Kneza Miloša 12, na raskrsnici kod Londona, povređeno je 14 osoba!

Od toga, tri osobe su teže povređene, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila kada je putnički automobil udario u autobus, koji je potom udario u semafor, te je semafor pao na kamion.

printscreen

Tri osobe su teško povređene u nesreći, od kojih je jedna, iz putničkog vozila, prevezena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. 

Druga teško povređena osoba je, takođe, iz putničkog vozila, dok je treća vozač autobusa. 

Telegraf.rs

RTS navodi da su se sudarili su se gradski autobus na liniji 74, kamion za dostavu hrene i putnički automobile. 

Povređeni su prebačeni u Urgentni centar, a kod dve osobe konstatovane su teške povrede. 

Hitna pomoć dobila je poziv da je došlo do nesreće u 05:34 časova, a na lice mesta upućeno je pet ekipa, od kojih su četiri bile lekarske, i jedna transportna. 

Ostale povređene osobe su zbrinute na licu mesta, a Hitna pomoć je s intervencijama završila u 06:12 časova. 

printscreen

Zbog istrage i zbrinjavanja putnika, saobraćaj u tom delu grada bio je obustavljen. Ubrzo je normalizovano kretanje ka Gazeli, dok je saobraćaj prema Takovskoj ulici i dalje otežan. 

U Beogradu je u ponoć zabeležena još jedna saobraćajna nesreća u ulici Marijane Gregoran, do koje je, takođe, došlo kada je automobil udario u autobus, ali su učesnici te saobraćajke odbili intervenciju. 

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 111 puta, od kojih 15 na javnom mestu, a najviše su se javljali srčani bolesnici s bolom u grudima.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 6 godina

Pobesneli vozači nastavljaju da kose sve pred sobom u gradu. Ne trebaju nama više ratovi, ovi će da nas pobiju. Kada će prvom takvom da bude izrećena doživotna zabrana upravljanja motornim vozilom? Ili će i dalje da dobijaju pionirske opomene da nije lepo što što rade.

zora

pre 6 godina

A zasto je auto udario u bus u sred grada,prvo, a drugo kako sa brzinom od pedeset na sat u gradu moze da se izazove tolika nesreca?

Dacha

pre 6 godina

Kako to da jos uvek niko nije objavio ime vozaca auta koji je izazvao sudar!!??

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija