• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2018

11:01

(ŠOKANTAN VIDEO) EVO ŠTA "UMERENI" USTAŠA MESIĆ PRIČA O JASENOVCU! Šta li Vučića čeka u Hrvatskoj?!

Politika

(ŠOKANTAN VIDEO) EVO ŠTA "UMERENI" USTAŠA MESIĆ PRIČA O JASENOVCU! Šta li Vučića čeka u Hrvatskoj?!

Podeli vest

Bivši hrvatski predsednik i lider HDZ Stjepan Mesić, koji u tamošnjim političkim krugovima važi za "umerenog", mnogo puta je već negirao zločine počinjene u Jasenovcu, a snimak koji objavljemo je istorijska sramota i dokaz da ustaše nikad nisu i neće prestati da gaje mržnju prema Srbima 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u zvaničnoj poseti Hrvatskoj 12. i 13. februara, a šta ga tamo čeka sam bog zna. Jer, jedna od tema će svakako biti i stratište Jasenovac, a u "lijepoj njihovoj" čak i one "umerene" ustaše negoraju stravičan zločin i tvrde da je tamo bio samo - radni logor?!

Stjepan Mesić, koji je, verovali ili ne, i predsednik Antifašističkog saveza Hrvatske (?!) iako je u više navrata glorifikovao ustaške zločine, za tvrdnje koje je u ovom video izgovorio zaslužuje da gori u paklu.

Mesić tvrdi da je Jasenovac, u stvari, bio radni logor, u koje su Srbi odvođeni da bi tamo bili spaseni od klanja?!

POGLEDAJTE I UVERITE SE SAMI:


A on je, da podsetimo, "umeren"?!

Kad se tome doda neskriveni bes Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske, koje je napalo Kolindu Grabar Kitarović što je uopšte pozvala u psoetu predsednika Srbije jer navodno nije vreme za to zbog "propagandističke i manipulativne izložbe o Jasenovcu postavljene 25. januara 2018. godine u UN" (?!?), onda je sasvim jasno da Vučiča u zemlji ustašiji ne čeka ništa dobro.

VUČIĆ: Prihvatam Kolindin poziv - IDEM U ZAGREB JER MORAMO DA RAZGOVARAMO!

HRVATI ZARATILI ZBOG VUČIĆA! Vlada u Zagrebu kontrira Kolindi - NIJE VREME ZA POSETU ZBOG JASENOVCA!

SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE! MESIĆ: Nadam se skorom oslobađanju mog prijatelja Haradinaja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Mijajlo

pre 6 godina

Šta reći a ne zaplakati, to samo liči na Hrvate.

marko

pre 6 godina

Kakv idiot , licimer ... kakvo cudovicte ... sto te mater nije poslala u jedan takav logor sad ne bi ovde pricao takve stvari ...

milos

pre 6 godina

Ovakva retorika i razmisljanje Hrvatske bi trebalo definitivno da se promeni!

BeliOrao

pre 6 godina

Nisu ti ovo devedesete Mesiću i sramota da te bude što pokušavaš da skreneš pažnju na sebe ti si svakako politička prošlost a Jasenovac se zna šta je bio i šta se tamo radilo. Ćuti i pokrij se ušima!

Lana L

pre 6 godina

Posle ovakvih izjava automatski izgubim apetit i pitam se postoji li zaista demokratska antifašistička Evropa ili se samo tako predstavljaju.

Realan

pre 6 godina

Ovaj Mesic nije ni covek, on je polucovek, bivsi covek, sramota za ljudski rod a ovao glumi antifasistu, sve po potrebi, to su Hrvati.

Perakaže

pre 6 godina

Izgleda da svaki drugi dan moram da modifikujem svoju molitvo OČENAŠ. Sada ta se molitva završava sledećim rečima: .....i izbavi nas od zla, gladi, kuge, hrvata i Mesića. Amin.

Filip

pre 6 godina

Hrvati si veoma zadojeni ustastvom.Ustastvo je teska bolest.Svaki normalni covek se uzasava ustastvom,znajuci ko su oni bili i sta su radili.

SERONJAS USTAŠAS

pre 6 godina

Istina je jedna i nema umerenih i neumerenih ustaša, Jasenovac je bio logor smrti kao i svi ostali genocidni nacistički logori po nacističkoj Nemačkoj.

DUblERR

pre 6 godina

U pravu je Mesić, bio je Jasenovac "radni" logor za zaposlene ustaše, svaki dan su radili na ubijanju dece, žena , ljudi,staraca...

Kosanovic

pre 6 godina

A vi sutra izbacite naslov kako bi izgledala neka nova Jugoslavija. I potkrepite to sa par zanimljibih cinjenica npr, bili velesila u sportu a jesmo Realno, bili bi jaka ekonomija a mozemo biti i ovako sami samo da ne kradu, pa bili bi ovo pa ono

Aca

pre 6 godina

Kako je po Mesiću Jasenovac bio radni logor, ne znam kako Mesić objašnjava zatočeništovo male dece od jedne ,dve i više godina.Šta će oni tamo i koje su to radne zadatke obavljali?

Bane

pre 6 godina

Kaze M(K)esic: "djeca su tamo dosla s materama ".....pa nisu dosla nego su ih prisilno doterali takvi ko Mesic

Gogi

pre 6 godina

Mesić je odavno pokazao svoje pravo lice, ovo ne čudi uopšte !

Marina

pre 6 godina

Vucic je jedini srpski politicar koji svugde moze bez straha otici.

Malena

pre 6 godina

Takve izjave su dokaz doslednosti njihove ustaške politike, ništa im ne treba verovati. Oni rade na tome da i ono malo Srba u Hrvatskoj postanu Hrvati i onda su rešili problem. Nadam se da nam je jasno da smo mi ne samo dva različita narode dve različite vere, nego dva različita sveta!!!

Danko

pre 6 godina

Vučića u Hrvatskoj ne čeka mnogo dobra ali on ide bez obzira na sve.

Mirko

pre 6 godina

Zna Vučić da neće biti tamo lako ali ide bez obzira na sve.

Vlastimir

pre 6 godina

Врхунски цинизам и поквареност која превазили све.Од Месића се не може ништо друго ни очекивати.

putnik

pre 6 godina

vuk dlaku menjali cud nikada.vuk uvek ostaje vuk

nenad

pre 6 godina

Bedne izjave od jos bednijeg stvorenja. Covek je, za mesica, misaona imenica. Nikada on to nije bio, niti ce ikada postati, vec je, i biti ce, slika i prilika jedne zivotinje na koju neodoljivo potseca.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija