• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2018

17:17

ŽUTI UŽIVO PRIZNAJU KRMINAL I PLJAČKU! Pajtić za praznu kasu DS optužuje Đilasa!

Politika

ŽUTI UŽIVO PRIZNAJU KRMINAL I PLJAČKU! Pajtić za praznu kasu DS optužuje Đilasa!

Podeli vest

Počelo je tviter prozivkom između bivšeg šefa DS Bojana Pajtića i sadašnjeg potpredsednika Igora Selaka o tome koje opljačkao stranku, a sada je već vreme da se uključe i nadležni organi!

Naime, prepisku je počeo Salak, upitavši Pajtića ko je kriv što je DS uvalio u dugove i trošio sredstva stranke za sopstvene potrebe, da bi Pajtić počeo da se brani "udarajući" sve oko sebe, kao zver u kavezu.

TRAŽE SE LOPOVI U DS-u! Pajtiću, ko je pokrao stranačku kasu?!

 U jednom momentu je čak za pljačku DS posredno optužio i svog prethodnika u stranci, a sada izbornog pajtaša Dragana Đilasa, napisavši da treba "da se proveri ko je od funkcionera 2012.  potpisao da se 10 miliona evra usmeri jednoj agenciji". A javna je tajna da su tih godina kampanje uglavnom rađene preko agencije - Dragana Đilasa!

printscreen

A u prepisci koja je usledila elemenata za Tužilaštvo koliko ti duša hoće. I pritom nadležni organi ništa posebno ne moraju da čine osim da prate profile bivših i sadašnjih demokrata. Sve mutne radne priznaju. I to uživo!

printscreen

Za one slabije upućene, demokrate su upravo nenamerno javno otkrile recept za pljačku. Recept kako bi pljačkali Beograd, ako dođu u priliku. Što se, srećom, neće desiti. 

DEMOKRATSKO RASULO, ŽUTI ZARATILI MEĐU SOBOM! Šule: Srozao si DS! Pajtić: Ti si na 4 odsto!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hedona

pre 6 godina

U jednom momentu je čak za pljačku DS posredno optužio i svog prethodnika u stranci, a sada izbornog pajtaša Dragana Đilasa, napisavši da treba "da se proveri ko je od funkcionera 2012. potpisao da se 10 miliona evra usmeri jednoj agenciji. Ko će za njih da glasaju kada su u stanju da sami sebe opljačkaju.

Masa

pre 6 godina

Najlakse je optuziti drugoga, a svi ste isti iz DS.

Malena

pre 6 godina

Neznanje je ponekada blagoslov, pa bih ja više volela da ne saznam ovu priču o krađi našeg novca do kraja, nego jednostavno idemo napred. Naravno, to je nemoguće jer bi nadležni organi trebali da sprovedu postupak, utvrde krivce i iste kazne, pa činjenica da Pajtić predaje na fakulteteu, što je nespojivo sa ovom pričom, i da takvi ljudi ne bi trebali i ne bi smeli da predaju i uče mlade (ne znam šta ih i kako uče), i tako.....sto nekih pitanja, a ni jedan odgovor?!

provincijalka

pre 6 godina

Užasno! Lopov do lopova, a hteli bi vlast. Kome trebaju ovakvi kao Pajtić?!

Dexter

pre 6 godina

Klupko se odmotava, uskoro cemo znati sve o pljackama ds-a

Vlada

pre 6 godina

Daš im malo medijskog prostora i oni se posvađaju kao najgore alapače.

Jasna

pre 6 godina

Sve sam olos, i bivsi i sadasnji i buduci lider DS. Nema tu postenog.

Ika

pre 6 godina

Sace da krene optuzivanje ko je vise pokrao iz kase.

kontesanera

pre 6 godina

DS javnom raspravom do raspada,a nije nemoguće da se i to dogodi.

Mita

pre 6 godina

Za velika dugovanja Demokratske stranke,koje prelaze u sferu neverovatnih, krivo je celo rkovodstvo DS počev od Đilasa sigurno najvećeg krivca i majstora za odnose sa bankama i svoj džep, a ostali mogu i treba da priznaju ko je sledeći po odgovornosti,

staša

pre 6 godina

Sa njima je bilo najgore. Minus za koji se sada svi trudimo da pretvorimo u plus!

marko

pre 6 godina

Toliko su krali da samo prebacuju krivicu jedan na drugoga!

Stojan

pre 6 godina

Demokratska stranka se posle svakih izbora obnavlja. Ali sta im to vredi kada gardjani veoma dobro pamte sve njihove lopovluke, oni misle tako sto neki odu, ali ostaju oni koji svoje ponasanje ne menjaju vec samo pricaju. Jedino sto se menja vise nisu blizu kasa kako bi punili svoje dzepove,ali koliko vidim da traze koje im pokrao i stranacku kasu.

Sale

pre 6 godina

Da ovo prepucavanje oko toga ko je više ukrao para, nije tužno, bilo bi najsmešnnije prepucavanje opozicije. I dok je nekome bitno da se izgradi što više, DSu je najbitnije ko je više uzeo !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija