• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2018

21:48

DUDA FOLIRANT! Kaže da Beograd voli više od svih sa liste SNS, a IZBEGAVA DA PLATI POREZ za divlju vilu od 1786 kvadrata!

Politika

DUDA FOLIRANT! Kaže da Beograd voli više od svih sa liste SNS, a IZBEGAVA DA PLATI POREZ za divlju vilu od 1786 kvadrata!

Podeli vest

Dušan Duda Ivković nekadašnji seleketor košarkaške reprezentacije Srbije izjavio je za sutrašnji Blic da on voli Beograd više od svih sa SNS liste, da je zato uz Dragana Đilasa, samo je zaboravio da objasni zašto zaista podržava čoveka koji je do guše zadužio prestonicu! 

Naime, čuveni košarkaški stručnjak ušao je u politiku kada mu je odbijen zahtev za legalizaciju nezakonito sagrađene vile od 1785,8 kvadrata, pa je tada podržao Sašu Jankovića, a za Aleksandra Vučića izjavio da je "najgora vlast od svih".

Da li je to, Dudo, način na koji se voli Beograd ili je način na koji se voli prestonica nelegalno sagrađen bazen od 271,8 kvadrata u istoj toj vili.

Ivković je sada podržao listu Dragana Đilasa, a nastavio je sa pogrdnim izjavama prema aktuelnoj vlasti.

Penzionisani košarkaški stručnjak kao da ima amneziju pa se ne seća razloga ulaska u politiku, pa sada priča kako niko sa liste SNS ne voli glavni grad više od njega.

Pa da li se, Dudo, Beograd voli tako što ne platiš porez i dažbine istom tom Beogradu?

Odgovor na to znaš i sam, makar ujurtru kod se pogledaš u ogledalu. Ako te nije sramota da to uradiš.

Da podsetimo, o nelegalnoj gradnji Dušana Dude Ivkovića, prvi je pisao Informer, još 22. februara 2017. godine.

Informer



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija