• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2018

13:17

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK OTKRIO: Elitni američki ubica SPREMAO POLITIČKI ATENTAT U SRBIJI!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK OTKRIO: Elitni američki ubica SPREMAO POLITIČKI ATENTAT U SRBIJI!

Podeli vest

Na naslovnoj strani današnjeg dnevnog lista "Informer" našao se ekskluzivni tekst o hapšenju ubice iz SAD koji je, prema navodima ovog lista, spremao atentat u Srbiji. Kako ističe glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević to je jasna naznaka da nekome odgovara da se u prestonici napravi haos i destabilizuje vlast u Srbiji

Kako se navodi, Korbet D, bivši marinac, uhapšen je u štek-stanu u Beogradu, a kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem. Pištolj CZ-99 najčešće se koristi upravo u likvidacijama jer mu se ne može ući u trag.

Ovog Amerikanca su, kako se dodaje, krila dvojica Srba, koji su pričali da je on "došao da obavi posao" i odmah nestane.

printscreen

Dragan J.Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer istakao je da je reč o "opasnoj priči" koja još nije razjašnjena do kraja.

- Daj Bože da nije nešto ozbiljno, ali sve govori da jeste. Obaveštajne službe su operativnim radom došle do štek-stana u kojem je pronađen američki državljanin sa pištoljem i njegovim DNK na istom, što govori da ga je dodirivao i možda koristio - kaže Vučićević.

Opširnije o ovoj temi čitajte u štampanom izdanju dnevnog lista "Informer".

Vučićević se osvrnuo i na sinćni protest ispred zgrade RTS, na kojem se okupilo nešto više od 500 ljudi.

On je istakao da je to demonstracija agresije i mržnje.

printscreen

- Jasno je da su zaigrali na sve ili ništa. Uporno govore, odnosno lažu, da će Stari savski most biti srušen, iako znaju da neće i da će biti osavremenjen. U svakom slučaju sigurno će biti jeftiniji od Mosta na Adi. Kaže genije od kandidata, tajkun broj 2, da će napraviti pristupne saobraćajnice za Most na Adi, za najskuplji most u Evropi, a možda i u svetu! Pa, neće on da pravi, nego svi mi, jer mi dajemo novac - podseća Vučićević.

Govoreći o izjavi Šutanovca da su Đilas i Pajtić devastirali Demokratsku stranku, urednik "Informera" kaže da je “svaka krpa našla svoju zakrpu”.

- Međusobno se optužuju da su krali i kako sada narod da im veruje? Očigledno je da ih je briga za javne interese, jer im je stalo samo do ličnih. Između lidera opozicije nema nikakve razlike, budući da žele samo jedno - da se dokopaju vlasti! Nema tu mnogo mudrosti - kaže Vučićević, podsećajući na Đilasov dug od 1,2 milijardi evra, in a to da je na kraju mandata Siniše Malog taj dug smanjen za 550 miliona evra.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Opozicija zloupotrebljava ubistvo Olivera Ivanovića zbog izbora!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17