• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

05.02.2018

14:53

VEĆI BROJ INVESTITORA ZA VIŠE RADNIH MESTA! Đorđević: Srbija otvorena za strana ulaganja

Politika

VEĆI BROJ INVESTITORA ZA VIŠE RADNIH MESTA! Đorđević: Srbija otvorena za strana ulaganja

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević danas je u razgovoru sa ambasadorom Islamske Republike Iran u Srbiji Hoseinom Abdolahijem, naglasio da Republika Srbija želi da ima prijateljske odnose sa svim zemljama, kao i da je otvorena za ulaganja svih stranih investitora

- Želimo da privučemo veći broj investitora i time omogućimo otvaranje novih radnih mesta za građane Republike Srbije - rekao je Ðorđević i dodao da će i u budućnosti težiti da se uspostave odnosi i učvrsti saradanja u oblastima koje su u nadležnosti resornog ministarstva.

Ambasador Abdolahi rekao je da je Srbija sigurna i stabilna zemlja u kojoj ima prostora za investiranje, saglasio se sa potrebom unapređenja bilateralnih odnosa i zahvalio ministru Ðorđeviću na njegovoj ličnoj inicijativi i interesovanju za uspostavljanje prijateljskih odnosa i saradnje ove dve zemlje, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

ĐORĐEVIĆ: Regulisana pitanja rada državljana Srbije u Sloveniji




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija