• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

06.02.2018

19:51

GORAN VESIĆ: Ðilas lažima pokazao da ne preza od ZLOUPOTREBE DECE!

Politika

GORAN VESIĆ: Ðilas lažima pokazao da ne preza od ZLOUPOTREBE DECE!

Podeli vest

Dragan Ðilas je lažima koje je izrekao da bi diskreditovao Branka Kockicu pokazao da ne preza ni od zloupotrebe dece za svoje prljave političke ciljeve, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić

- Branko Kockica poklanja deci Vračara besplatne predstave za vreme zimskog raspusta. To je divan gest dobrog cčcoveka koji je ceo život posvetio deci. Jasno nam je da Ðilas ne razume da neko nešto poklanja pa čak ni deci, jer je on naučio samo da otima - rekao je Vesić Tanjugu. 

On je istakao odao da je potpuna laž da se na besplatnim predstavama za decu obraća bilo ko iz Srpske napredne stranke ili opštine Vračar. Šireći ovakve laži, Ðilas želi da spreči beogradsku decu da besplatno gledaju predstave i sramota je da se na ovaj način obračunava sa Brankom Kockicom samo zato što nije njegov politički istomišljenik, doado je Vesić.

 - Da je Ðilasu zaista stalo do dece ne bi kao bivši gradonačelnik oteo deo Pionirskog grada i objekat za smeštaj dece i omladine i pretvorio ga u Kuću Velikog brata gde je njegova kompanija ''Emotion'' zarađivala milione evra. Da je želeo da dobro deci ne bi u njegovo vreme roditelji plaćali vrtić 9.700 dinara mesečno dok danas plaćaju manje od 5.600 dinara. Tako je Ðilas brinuo o beogradskoj deci - napomenuo je gradski menadžer i dodao: 

- Kockica je ceo život posvetio deci, za razliku od Ðilasa koji je usmeren samo na manipulaciju, zloupotrebu i lični marketing. Zato treba da ga je sramota za laž koju je izrekao kao i zloupotrebljavanje dece u političke svrhe.

VESIĆ predstavio projekat uređenja Karađorđeve i priobalja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija