• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2018

13:27

Udruženja:Ðilas zloupotrebio decu u kampanji

Politika

Udruženja:Ðilas zloupotrebio decu u kampanji

Podeli vest

U zajedničkom saopštenju više sportskih i drugih udruženja, kao i nevladinih organizacija osudilo je danas "pokušaj Dragana Ðilasa da decu zloupotrebi u politici" te ocenuju da je to što je uradio "sramno i zaslužuje svaku osudu"

"Zapanjeni smo da je Dragan Ðilas obmanjivao javnost i lagao kada je tvrdio da na dečije predstave dolaze opštinski i stranački funkcioneri. To nije tačno. Već su održane tri predstave i funkcionera nije bilo. Niti bi bilo normalno da je bilo ko od funkcionera, državnih i stranačkih bio sa decom. Mi bismo se prvi usprotivili tome kao što se danas protivimo Ðilasovim lažima" navedeno je u saopštenju.

Oni navode da očekuju da se Ðilas izvini građanima "zbog laži koje je izrekao, da više ne zloupotrebljava decu u kampanji i da ne iznosi laži o aktivnostima za decu".

Ujedno pozdravljaju akciju Gradske opštine Vračar i pozorišta Puž da se organizuju besplatne predstave za decu, ističu da je opština Vračar primer kako treba da se brine o deci i pozivaju i druge opštine da u Srbiji da se ugledaju na tu opštinu "koja je u poslednje dve godine mnogo učinila za najmlađe".

"Besplatni novogodišnji paketići, poklon paketi za tek rođene bebe, laptopovi za trećake, besplatna dečija sedišta u automobilima...samo su neke od aktivnosti koje sprovodi opština Vračar" naglašeno je u saopštenju.

Saopštenje su zajednički uputili Udruženje "Prijatelji dece Vračara", Sportsko udruženje "Realni aikido metod RU - Džungla", Kik boks kluba Batajnica, Centar za aktivizam Beograd i Građanska alijansa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija