• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2018

11:35

LUD ZBUNJENOG! Pajtić tuži Šutanovca da bi odbranio Đilasa i Šapića?!?

Politika

LUD ZBUNJENOG! Pajtić tuži Šutanovca da bi odbranio Đilasa i Šapića?!?

Podeli vest

Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratske stranke, najavio je danas na društvenim mrežama da će tužiti sadašnjeg lidera DS Dragana Šutanovca "zbog užasnih kleveta" na njegov račun, ali i na račun Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića

Pajtić je na Fejsbuku opširno obrazložio zašto će "pravdu" protiv Šutanovca potražiti na sudu:

"Na 28. godišnjicu Demokratske stranke, njen predsednik, Dragan Šutanovac, bestidnom klevetom da sam jedan od onih koji su „devastirali DS“, simbolično je najavio puštanje u medije pamfleta pod nazivom „Izveštaj radnog tela za utvrđivanje finansijskog stanja i kontrolu načina trošenja finansijskih sredstava Demokratske stranke“. Isti je juče „volšebno“ osvanuo u javnosti. Svestan sam da su užasne laži, naprednjačkog tipa, koje su se pojavile u tom "dokumentu", usmerene na to da se nanese što veća šteta opoziciji na beogradskim izborima, pre svega, Draganu Đilasu i Aleksandru Šapiću, kao nosiocima dve, potencijalno najjače liste na tim izborima", napisao je Pajtić i dodao:

"Dakle, budući da sam politički penzioner, nisam bio primarna meta. Imam prilično jasnu sliku zbog čega Dragan Šutanovac ovako urušava opoziciju na jedinom nivou na kome ona danas može poraziti i ugroziti režim – nivou Beograda. Pretpostavljam da je svakom jasno i kome jedino ide u prilog ovakvo njegovo ponašanje".

Pajtić dalje tvrdi da su "od blaćenja su pošteđeni samo oni koji su u Šutanovčevom 'timu', ili su sa njim u kumovskim odnosima".

"Prećutao sam laži koje neki ljudi mesecima prenose po stranci", ističe Pajtić, "prešao, bez tužbe ili bilo kakve pravne akcije i preko Šutanovčeve skandalozne izjave od pre nekoliko dana. Nemam na računu 300.000 evra, nemam pašnjak vredan milion evra na Vračaru, nemam kolekciju basnoslovno skupih satova. I ne trebaju mi".

"Dok sam bio predsednik stranke, nikada nisam izgovorio lošu reč na račun prethodnika ili bilo koga iz DS. Koliko sam blaćen zbog toga što sam branio Demokratsku stranku i koliko sam energije uložio da je očuvam, zna svako ko nije maliciozan. Nikog iz opozicije ne napadam. Posebno pred izbore. Ali, preko ponovljenih javnih kleveta ne mogu preći i niko ne bi. Ko kaže da bi, kaže jer nije meta. Zbog svega navedenog, ne preostaje mi ništa drugo nego da protiv Dragana Šutanovca i svih njegovih saradnika koji su učestvovali u klevetanju, podnesem tužbe", zaključio je Pajtić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija