• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2018

14:15

LUD ZBUNJENOG 2! Obradović i Radulović protiv svih - NAPADAJU ŠAPIĆA, ĐILASA, ĐORĐA VLAHA...

Politika

LUD ZBUNJENOG 2! Obradović i Radulović protiv svih - NAPADAJU ŠAPIĆA, ĐILASA, ĐORĐA VLAHA...

Podeli vest

Lideri Dveri i Dosta je bilo, Boško Obradović i Saša Radulović krenuli su u totalni rat sa kolegama iz opozicije! Njih dvojica na Tviteru napadaju sve - od Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića do Đorđa Vlaha Vukadinovića

Posle Radulovićevog temeljnog razotkrivanja političkog lika i dela predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, na meti se našao Đorđe Vlah Vukadinović, čiji je najnoviji politički zadatak podrška Draganu Đilasu. 

Ovog puta na Tviteru se oglasio Radulovićev koalicioni partner Boško Obradović:

- Ako sam dobro razumeo Đorđa Vukadinovića, svi u opoziciji treba da ugasimo stranke i podržimo njegovog druga Dragana Đilasa, koji se posle 4 godine meditacije vratio u politiku i setio da je Aleksandar Vučić zlo. Pošto nema niko drugi i bolji od Đilasa ko se dokazao kao opozicija?!


Vukadinović je, ubrzo odgovorio na napad:

- Ne, Boško. Ne treba ništa da gasite. Već je samo trebalo da se racionalno sagleda situacija i kaže: Ovo su prvi - a možda i poslednji - izbori u SNS-Srbiji na kojoj opozicija (ali udružena) zaista može nešto da uradi. Zato, hajde svi zajedno. PS. A stranke ćete pre pogasiti ovako.


Ovaj tvit Đorđa Vlaha naterao je Radulovića da priskoči u pomoć Obradoviću: 

- Onog trenutka kada je Đilas stavljen na čelo tog ujedinjenja, ugasili ste bilo kakvu šansu za ono za šta kažete da se zalažete. Licemerno je sada pozivati na ujedinjenje - napisao je Radulović.


Lider DJB se tu nije zaustavio nego je svoje opozicione kolege podsetio na još neke detalje iz prošlosti:

- Za predsedničke smo zvali na zajednički nastup novih ljudi. Odbili ste. Niste hteli da pričate jedni sa drugima zbog različitih vrednosti. U junu smo zvali na ujedinjenje novih ljudi koji nisu zloupotrebljavali javne resurse. Odbili ste. Odabrali Đilasa. Zaista dosta licemerja.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija