• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

08.02.2018

18:46

​ĐURIĆ: Izbori u Beogradu od ključnog značaja za nastavak razvoja

Politika

​ĐURIĆ: Izbori u Beogradu od ključnog značaja za nastavak razvoja

Podeli vest

Potpredsednik SNS Marko Ðurić poručio je danas da su beogradski izbori od kljucnog značaja za nastavak razvoja ne samo Beograda nego i cele Srbije

Ðurić je nakon razgovora sa mladim aktivinstima SNS u mesnoj zajednici Međulužje, u izjavi novinarima naveo da će, samo kroz uspeh i pobedu SNS na tim izborima, Srbija dobiti kapacitet koji joj je preko potreban da nastavi da se dinamično razvija. 

- Razvijena moderna metropola vući će Srbiju napred, dovodiće investicije i ekomonski razvoj u svaki kraj naše zemlje, a mi ćemo posebno nastojati da se Beograd ravnomerno razvija - rekao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, strateški važno za Srbiju jeste da se pobede problemi sa natalitetom.

- Naša snaga leži u jakim porodicama i zato ćemo ovde u Beogradu u svim njegovim delovima ravnomerno da brinemo o našim brojnim porodicama sa decom, o porodicama koje u prethodnim godinama kriza, ratova, sankcija nisu bile u fokusu, jer je snaga i budućnost Srbije upravo u mladima - naglasio je Ðurić.

Naveo je da SNS radi na tome da Srbija, počivajući na dva stuba politike,  globalno-bezbednosne i političke stabilnosti s jedne strane i ekonomskog razvoja sa druge strane, obezbedi prerspektivu mladim ljudima da dođu do izražaja i da im omogući uslove da ostanu u zemlji.

- Naša politika je politika obnove Srbije kroz fokus i podršku mladima. To je politika koju kandidujemo i 4. marta u Beogradu - kazao je Ðurić.

Istakao je da su beogradski izbori od nacionalnog značaja i ukazao da ukoliko Beograd nastavi da se razvija istom dinamikom kao u prethodne četiri godine onda će se "zaista nastaviti perspektiva da mladi ljudi ostaju u Beogradu koji je metropola".

- Nema lepše slike za Srbiju nego slike glavnog grada kojim može da se ponosi cela zemlja, na koji su drugi u okruženju možda malo i ljubomorni, ali uvek vole da dođu u naš Beograd - kazao je Ðurić.

Nakon razgovora sa mladim aktivistima SNS Ðurić je posetio domaćinstva Jezdimira i Jordana Spasića, Luke Saletovića, Ivice Jankovića i Bogdana Mitrovića u Međulužju.

ĐURIĆ: Nema odustajanja od Kosova i Metohije




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija